De Ackademy


Een leven lang leren

Bij Acknowledge vinden we het belangrijk dat je bij blijft in je vak. Een leven lang leren noemen we dat. Via onze eigen Acknowledge Ackademy krijg je de kans om jouw carrière vorm te geven en verder te professionaliseren, wanneer je maar wil. Zo doe je altijd wat jij leuk vindt!

De Ackademy ondersteunt jou bij het vinden van passende cursussen, trainingen en leeromgevingen. Naast vakgerichte opleidingen krijg je ook de kans te werken aan je persoonlijke vaardigheden, zoals trainingen op het gebied van communicatie, timemanagement en leidinggeven.

Hanny van den Elsen

Maak kennis met Hanny

Hanny van den Elsen is coördinator van onze Ackademy. Zij helpt je een passende opleiding of training te vinden voor jouw ambities. Ook zijn er via onze Ackademy mogelijkheden om seminars en congressen te bezoeken en leren we van elkaar via interne kennissessies. “Ik ben ervan overtuigd dat iedereen talent heeft. Dat moet je soms alleen nog ontdekken!”, vertelt Hanny. “Inmiddels hebben we via onze Ackademy een heel netwerk van opleidingsinstituten en trainers opgebouwd. Ik heb mezelf ook flink ontwikkeld door trainingen en opleidingen te volgen op het gebied van talentmanagement en learning and development (L&D). Dit helpt me om echt te concentreren op de groei- en carrièrekansen van onze medewerkers.” Zij werkt hierbij nauw samen met de loopbaancoach en collega’s van HR.

Wij kijken naar wat jij leuk vindt en waar jij blij van wordt.”

Hanny van den ElsenCoördinator Ackademy