Ik merk dat ik bij Acknowledge echt mezelf kan zijn."

Susanne Martens - HR-officer

Nadat ik mijn associate degree HRM binnen had wilde ik meteen lekker de praktijk in te gaan. Ik zocht via Indeed naar geschikte opties en zag al snel de vacature van Acknowledge. De manier van schrijven sprak me aan, dus ik ging een kijkje nemen op de website. Deze zag er heel professioneel en leuk uit. De medewerkersverhalen en tijdlijn met foto’s en video’s vertelden me veel over de open en vrolijke sfeer van de organisatie. Je zag dat er bij Acknowledge hard wordt gewerkt, maar ook net zo hard gelachen.

“Ik kan bij Acknowledge echt mezelf zijn”

Vanaf het begin van de sollicitatieprocedure is de communicatie goed geweest. Mijn eerste gesprek verliep fijn en gezellig. Iedereen was open en er was ruimte voor het maken van grapjes. Ik was echt op mijn gemak en liep met een goed gevoel weg. Mijn eerste werkdag gaf weer ditzelfde gevoel. De introductieochtend was leuk. En tijdens de afsluitende lunch met de teamcoaches heb ik meteen nieuwe collega’s leren kennen. Ik werk nu een aantal weken bij Acknowledge en ervaar dat ik echt mezelf kan zijn. Iedereen stelt me op mijn gemak. De prestatiedruk ligt niet meteen heel hoog, waardoor ik rustig kan wennen en aarden. Wat ook echt opvalt aan de organisatie is de openheid. Iedereen loopt bij elkaar binnen! Ik krijg echt energie van mijn collega’s. Maar ze laten me ook met rust als het nodig is.

“Mijn baan is heel afwisselend”

Als HR-officer ben ik verantwoordelijk voor de administratie van de HR-afdelingen, zowel de interne als de detacheringstak. Ik begin mijn dag met het checken van de mailbox van personeelszaken. Hier staan bijvoorbeeld ziekmeldingen of aanvragen voor opleidingen in. Soms pak ik zaken zelf op, anders zet ik ze door naar collega’s. ’s Middags pak ik grotere taken op, zoals het opstellen van contracten of mensen in het nieuwe systeem zetten. Ik beoordeel en verbeter facturaties, maak arbeids- en bruikleenovereenkomsten op en beoordeel aanvragen voor opleidingen. Voor de eerste van de maand moet alles goed in de systemen verwerkt zijn. Omdat ik betrokken ben bij alle onderdelen van het indiensttredingsproces is mijn baan heel afwisselend. Voor nu wil ik me vooral richten op de administratie en in de toekomst wil ik mezelf meer verdiepen in verzuim.


Ook op zoek naar een leuke baan?

Ben je na het lezen van deze ervaring benieuwd geworden naar onze organisatie? Bel, app of mail onze corporate recruiters. Samen met jou zoeken zij naar jouw ideale baan bij Acknowledge!