IT-recruitment

Stapt je organisatie over op de moderne werkplek? Heb je tijdelijk ondersteuning nodig bij een IT-project? Of wil je voor korte of langere tijd de juiste IT-kennis in huis halen? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een geschikte IT’er. Maar hoe pak je dit ingewikkelde selectieproces aan? Acknowledge is specialist in IT-recruitment en helpt je graag bij deze uitdaging.

We staan dagelijks in contact met talloze IT-experts, zodat we een goed zicht hebben op de werkzaamheden die ze uitvoeren. Omdat we in de basis een IT-dienstverlener zijn met een gespecialiseerd team op het gebied van IT-recruitment beschikken we over alle vakkennis om de juiste vragen te stellen aan kandidaten. Hierdoor voorkomen we je aan een werkkracht vastzit die geen verstand van zaken heeft.

Onze IT-recruiters ondersteunen je bij het gehele recruitmenttraject, van het opstellen van een kundige vacature tot het plaatsen van het IT-personeel. Ze zijn aanwezig bij de sollicitatiegesprekken en stellen de juiste vragen op basis van hun jarenlange ervaring. Wil je liever een proactieve aanpak? Onze IT-headhunters nemen rechtstreeks contact op met geschikte kandidaten voor jouw openstaande functie.

IT-recruitment

De klasse van onze IT-recruiters

Ons bureau voor IT-recruitment heeft meerdere specialisten beschikbaar met elk hun eigen vakgebied.

Gespecialiseerd in IT

Op zoek naar een ICT-expert? Wij gaan gericht voor je op zoek in ons brede netwerk!

IT-headhunting

We komen direct in contact met kandidaten voor de openstaande functie(s) in je organisatie.

Van A tot Z

Onze recruiters nemen het volledige sollicitatieproces uit handen.


Veelgestelde vragen

In theorie kunnen onze recruiters het hele sollicitatietraject helemaal zelfstandig voor je afhandelen. In de praktijk kiezen organisaties er toch graag voor om een samenwerking met Acknowledge aan te gaan. Een verstandige keuze, want daardoor krijgen we duidelijker zicht op het reilen en zeilen binnen je organisatie en begrijpen we beter je specifieke wensen. Het resultaat van deze vorm van teamwork is dat we doorgaans sneller de beste kandidaat voor je weten te vinden.

Ons hoofdkantoor staat in de regio Eindhoven. Daarnaast opereren we ook vanuit ons kantoor in Goes. Zo doen we regelmatig IT-recruitment in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Maar we zijn natuurlijk ook beschikbaar voor organisaties die elders in Nederland zijn gevestigd.

Nee, hij of zij heeft op dat gebied alleen een adviserende rol. Onze recruitmentexperts zijn goed op de hoogte van alle marktconforme salarissen die op de verschillende IT-functies van toepassing zijn. Jij bepaalt uiteindelijk helemaal zelf of je een voorgestelde kandidaat ook echt in dienst neemt en hoe hoog zijn of haar salaris wordt.