IT-recruitment

Stapt je organisatie over op de moderne werkplek? Heb je tijdelijk ondersteuning nodig bij een IT-project? Of wil je voor korte of langere tijd de juiste IT-kennis in huis halen? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een geschikte IT’er. Maar hoe pak je dit ingewikkelde selectieproces aan? Acknowledge is specialist in IT-recruitment en helpt je graag bij deze uitdaging.

We staan dagelijks in contact met talloze IT-experts, zodat we een goed zicht hebben op de werkzaamheden die ze uitvoeren. Omdat we in de basis een IT-dienstverlener zijn met een gespecialiseerd team op het gebied van IT-recruitment beschikken we over alle vakkennis om de juiste vragen te stellen aan kandidaten. Hierdoor voorkomen we je aan een werkkracht vastzit die geen verstand van zaken heeft.

Onze IT-recruiters ondersteunen je bij het gehele recruitmenttraject, van het opstellen van een kundige vacature tot het plaatsen van het IT-personeel. Ze zijn aanwezig bij de sollicitatiegesprekken en stellen de juiste vragen op basis van hun jarenlange ervaring. Wil je liever een proactieve aanpak? Onze IT-headhunters nemen rechtstreeks contact op met geschikte kandidaten voor jouw openstaande functie.

IT-recruitment

De klasse van onze IT-recruiters

Ons bureau voor IT-recruitment heeft meerdere specialisten beschikbaar met elk hun eigen vakgebied.

Gespecialiseerd in IT

Op zoek naar een ICT-expert? Wij gaan gericht voor je op zoek in ons brede netwerk!

IT-headhunting

We komen direct in contact met kandidaten voor de openstaande functie(s) in je organisatie.

Van A tot Z

Onze recruiters nemen het volledige sollicitatieproces uit handen.


Wij denken met je mee!

Acknowledge bestaat uit een grote groep enthousiaste en ondernemende professionals. Waar organisaties, informatie, processen en mensen samenkomen voelen wij ons het meeste thuis! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

CTA - Neem contact op