SharePoint-designer

SharePoint is het Microsoft-platform dat de basis vormt van informatie-uitwisseling en samenwerking binnen veel organisaties, vaak in de vorm van een intranet. Heb je zelf niet de kennis in huis om een indrukwekkende interne website te ontwerpen? Dan kun je natuurlijk altijd een beroep doen op de expertise van een SharePoint-designer van Acknowledge. Onze experts beschikken over veel kennis en ervaring, waardoor ze een volledig intranet voor je kunnen ontwikkelen.

In de meeste gevallen ontwikkelt onze SharePoint-designer het ontwerp via Microsoft 365. In deze clouddienst tref je ook andere bekende Microsoft-programma’s aan, zoals Word en Excel. In het verleden heeft Microsoft ook drie verschillende standalone-versies van SharePoint uitgebracht. Beschik je binnen je organisatie al over Microsoft SharePoint Designer 2007, SharePoint Designer 2010 of SharePoint Designer 2013 en wil je graag dat onze designer met behulp daarvan een prachtige website voor je ontwikkelt? Onze designers kunnen moeiteloos met deze oudere softwarepakketten overweg en weten het beste te maken van de beperktere software.

Bij Acknowledge vinden we een flexibele aanpak waarbij de klant centraal staat erg belangrijk. Onze SharePoint-designers bouwen de omgeving in nauwe samenwerking met de werknemers in jouw organisatie. Heb je dit soort expertises niet in huis? Dan kun je de klus natuurlijk ook in z’n geheel aan een SharePoint-designer uitbesteden. We zijn er in alle gevallen zeker van dat je tevreden zult zijn met het opgeleverde eindresultaat.

SharePoint-designer

De kwaliteiten van onze SharePoint-designers

Onze Microsoft-experts kennen de mogelijkheden van SharePoint en maken een intranet op maat.

Ultiem intranetportaal

Het interne informatielandschap van jouw organisatie naar een hoger niveau.

Aangepast aan jouw wensen

We houden rekening met alle persoonlijke wensen en bestaande huisstijl.

Snel en doeltreffend

Onze Microsoft SharePoint-designers gaan met veel flexibiliteit voor je aan de slag.


Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit van het gewenste eindresultaat. In alle gevallen kun je erop rekenen dat onze experts alles in het werk stellen om in een zo kort mogelijk tijdsbestek een tevredenstellend eindproduct aan je op te leveren.

Ook bij het beantwoorden van deze vraag staat de gewenste complexiteit van het eindproduct centraal. Je kunt er sowieso zeker van zijn dat we alleen de uren bij je in rekening brengen die ook echt aan het ontwerpen en ontwikkelen van de online site of de shop zijn besteed.

Ja, dat is mogelijk. Maar houd er in dat geval rekening mee dat de ontwerpmogelijkheden in bijvoorbeeld Microsoft SharePoint Designer 2010 soms een stuk beperkter zijn, waardoor je uiteindelijk misschien een ander eindproduct opgeleverd krijgt dan je in eerste instantie voor ogen had. Onze designers geven er daarom de voorkeur aan hun werkzaamheden via Microsoft 365 in de cloud uit te voeren. Daar is namelijk altijd de meest up-to-date versie van dit ontwerpprogramma te vinden.