Back-end developer

Maakt jouw organisatie gebruik van een of meer applicaties in de cloud? Dan loop je er ongetwijfeld tegenaan dat deze softwareprogramma’s niet altijd even goed integreren met de backoffice. Dat zorgt vaak voor veel frustraties en inefficiënt werken, terwijl deze applicaties het leven juist gemakkelijker zou moeten maken. Een externe back-end developer kijkt met je mee hoe je de software het beste kunt koppelen.

Waar organisaties vroeger werkten met één softwareprogramma wordt tegenwoordig gebruik gemaakt van verschillende soorten applicaties. Deze applicaties werken vaak via de cloud. Met de opkomst van mobiele apps worden veel bedrijfsprocessen geautomatiseerd en gedigitaliseerd. Dit maakt deze applicaties heel nuttig voor je organisatie. Maar ze leveren ook uitdagingen op, doordat ze soms niet communiceren met bestaande programma’s.

Om maximaal te profiteren van alle automatiseringsmogelijkheden moet de software onderling gekoppeld worden. Onze back-end developers zorgen ervoor dat de mobiele applicaties met jouw website en andere systemen integreren. Dit voorkomt een hoop extra (hand)werk en fouten én zorgt ervoor dat jouw werknemers weer efficiënt aan de slag kunnen!

Back-end developer

De kwaliteiten van onze back-end developers

De aanpak van een Acknowledge-developer richt zich altijd volledig op de wensen van jouw organisatie.

Low code

Onze developers ontwikkelen razendsnel programma’s op maat dankzij low code.

Totale integratie

Integratie van alle software, zodat je profiteert van de applicaties binnen jouw organisatie.

Kostenbesparend

Volledig geïntegreerde automatiseringsoplossingen op maat voor jouw organisatie.