Multi-cloud

On-premise ruimte wordt steeds kostbaarder en schaarser en kleine private datacenters blijken onvoldoende schaalbaar. De multi-cloud is een sterke oplossing voor deze uitdagingen. Met multi-cloud combineren we eenvoudig meerdere public clouds met een private cloud en eventueel een eigen on-premise omgeving. Er zijn minder (eenmalige) investeringen nodig, waardoor kosten worden verlaagd.

De IT-infrastructuur van veel organisaties is door de jaren heen organisch gegroeid door het toevoegen van steeds meer servers, storage, netwerken en applicaties. De migratie naar de cloud biedt een aantrekkelijk alternatief met het oog op flexibiliteit, investeringsdruk en schaalbare capaciteit. Heeft jouw organisatie behoefte aan – of voorkeur voor – een combinatie van het aanhouden van bedrijfskritische applicaties en diensten op locatie én het migreren van applicaties naar de cloud? Dan is de multi-cloud de oplossing!

Door de beste clouddiensten te combineren verlaagt multi-cloud de risico’s en kosten, vergroot de flexibiliteit en ondersteunt continuïteit. Zo werkt je organisatie efficiënter én wordt de klantbeleving verhoogd. Met Acknowledge Cloud Connect wordt bovendien een rechtstreekse verbinding gemaakt tussen het netwerk van Acknowledge en aanbieders van public clouddiensten, zoals Amazon Web Services en Microsoft Azure. Hiermee ben je verzekerd van een hoge stabiele prestatie en gegarandeerde bandbreedte tussen het cloudplatform en het netwerk.

Multi-cloud

Onze aanpak voor de multi-cloud

Wij staan als betrouwbare cloudpartner voor uitstekend beheer en snelle expertise. Zo blijft de continuïteit van je organisatie altijd bewaakt.

Ontwerp

Oplossing die perfect aansluit op jouw randvoorwaarden, zakelijke vereisten en budget.

Projectaanpak

Oplevering in fases met een framework op basis van de Prince2-methodologie.

Ondersteuning

Single-point-of-contact voor het monitoren van systemen en afhandelen van incidenten.

Ontwikkeling

Anticiperen op veranderingen, zodat de dienstverlening altijd aansluit bij jouw behoeften.


De clouddiensten van Acknowledge

Onze cloudexperts kiezen de best passende oplossing voor de wensen en behoeften van jouw organisatie.Beschik over je eigen virtuele omgeving voor jouw data en applicaties.

Virtual private cloud (VPC)

Beschik over je eigen virtuele omgeving voor jouw data en applicaties.

Azure public cloud

Bouwen, implementeren en beheren van cloudoplossingen met Microsoft Azure.

Citrix

Software voor toegang op afstand tot computerapplicaties en desktops.

Back-up & disaster recovery

Gegevens en systemen snel herstellen na een calamiteit dankzij een goede back-up.

Secure webhosting

De online omgeving(en) van jouw organisatie altijd snel, up-to-date en veilig.