Werken bij Acknowledge

Mensen maken het verschil

Niet alleen binnen Acknowledge, maar ook bij onze klanten. Daarom willen we elke dag het beste uit onze mensen halen. Werken bij Acknowledge betekent samenwerken en kennisdelen met leergierige en gezellige collega’s. Zo bereiken we de mooiste resultaten met elkaar!

Created with Sketch.

Met meer dan 375 werknemers zetten we ons iedere dag in om de prestaties van onze klanten te verbeteren met slimme ICT-oplossingen. Bij ons is iedereen gelijk en staat persoonlijk contact voorop. Acknowledge levert zo een positieve impact op mensen en hun werkzaamheden.

36

Onze collega’s zijn gemiddeld 36 jaar oud. De jongste is 18 en de oudste is 64. Doordat jong en oud samenwerken kunnen we kennis en ervaring delen en onze krachten bundelen. Zo blijven we continu leren, presteren en innoveren.

5+

Bijna de helft van onze mensen werkt al langer dan vijf jaar bij Acknowledge. Jaarlijks vieren we zelfs het tienjarig jubileum van meerdere collega’s! We vinden het dan ook belangrijk om in onze werknemers te investeren.

Wie ken jij?

Ben je benieuwd of bekenden in jouw netwerk al werken bij Acknowledge? Check het via LinkedIn! En neem ook eens een kijkje op onze Instagrampagina.


Op je plek bij Acknowledge

Werk je het liefst in een bedrijf met een ontspannen sfeer? Vind je het fijn om flexibel te kunnen werken? Of ben je juist op zoek naar een baan met doorgroeimogelijkheden? Elke werknemer heeft andere wensen en behoeften. Bij Acknowledge snappen we dat. Daarom geven we je de ruimte om jouw eigen carrièrepad te kiezen.

Jij staat centraal

Bij ons wordt gekeken naar wie je bent en waar je blij van wordt, want vaak ben je daar ook het beste in. Daarom willen wij graag weten wat jouw drijfveren en ambities zijn. Wij streven ernaar dat iedereen het beste uit zichzelf haalt, dus denken we met je mee en begeleiden we jou in je carrièrepad. Via onze eigen Ackademy volg je trainingen en cursussen om jezelf te ontwikkelen.

Bepaal je eigen toekomst

Of je nu op zoek bent naar een uitdagende en leerzame stageplek of een baan met toekomstperspectief, wij bieden je volop mogelijkheden. We gaan met elkaar in gesprek en kijken waar jouw krachten liggen en waar je gelukkig van wordt. Zo zorgen we voor blije en gemotiveerde collega’s. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?