Over ons

Al sinds 1994 ondersteunt Acknowledge organisaties in het bereiken van hun doelen door het toepassen en begeleiden van ICT-oplossingen en -diensten. Door een breed aanbod aan disciplines te combineren vinden we voor klanten de best passende oplossing, wat de vraag ook is.


Onze kernwaarden

Het is onze passie om mensen, organisaties en technologie te verbinden en groei te realiseren. Dit uit zich in drie belangrijke kernwaarden.

Persoonlijk

Gemotiveerde en tevreden medewerkers zorgen voor de beste oplossingen voor onze klanten. We vinden het daarom belangrijk dat mensen zich gehoord, gezien en geaccepteerd voelen. Onze aanpak is altijd persoonlijk, zowel binnen onze organisatie, als in het contact met klanten. En elke dag worden we beter door kennis met elkaar te delen. Zo leveren we ICT van mens tot mens.

Betrouwbaar

Waarmaken wat je belooft: daar draait het om! Daarom dagen we onze werknemers continu uit om de prestaties van onze klanten te verbeteren, zodat deze steeds de aansluiting vinden op de snelle markt. De basis is leren, presteren en innoveren. Technologie levert zo een positieve impact op mensen en hun werkzaamheden.

Flexibel

Door creativiteit, passie en de slimme inzet van onze diensten en technologie maken we organisaties doeltreffender. We zijn hierbij steeds op zoek naar de best passende oplossing op basis van de specifieke situatie, nieuwe technieken en de behoeften van de klant. Zo zorgen we voor wendbaarheid, snelheid en efficiëntie.

Over Acknowledge
Over Acknowledge

Onze partners

Samen met onze technologiepartners creëren we nieuwe oplossingen, innovaties en diensten. Zo geven we onze klanten iedere dag opnieuw de allerbeste ervaring.


Wij denken met je mee!

Acknowledge bestaat uit een grote groep enthousiaste en ondernemende professionals. Waar organisaties, informatie, processen en mensen samenkomen voelen wij ons het meeste thuis! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

CTA - Over Acknowledge