Over ons

Al sinds 1994 ondersteunt Acknowledge organisaties in het bereiken van hun doelen door het toepassen en begeleiden van ICT-oplossingen en -diensten. In onze ICT-dienstverlening combineren we passie, creativiteit en de slimme inzet van technologie om organisaties doeltreffender te maken.

Zo werken we

Door een breed aanbod aan disciplines te combineren vinden we voor klanten de best passende oplossing, wat de vraag ook is. Samen met onze klanten vertalen we ICT-vraagstukken naar een functioneel beleid met de inzet van ICT-oplossingen. Onze klantenrelaties zijn open, eerlijk en persoonlijk. Bovendien streven we een klantgerichtheid na waarbij prestaties in één keer goed worden ingevuld.

Dit is wat ons beweegt

Al onze activiteiten zijn erop gericht om meer resultaat te genereren voor onze klanten. Door een optimale werking en consistentie van ICT te waarborgen voor de eindgebruiker kunnen klanten zich concentreren op hun eigen kernactiviteiten. De nadruk van onze bedrijfsvoering ligt op continuïteit en flexibiliteit, zodat we duurzame relaties met onze klanten op kunnen bouwen. Technologie levert zo een positieve impact op mensen en hun werkzaamheden.


Onze kernwaarden

Wij zijn ervan overtuigd dat mensen het verschil maken, binnen Acknowledge en bij onze klanten. Elke dag opnieuw zetten onze medewerkers zich in om voor onze klanten de beste passende oplossing te vinden. Hierbij laten ze zich leiden door onze kernwaarden, de basis van onze organisatie.

Persoonlijk

Onze aanpak is altijd persoonlijk, zowel binnen onze organisatie, als in het contact met klanten. Elke dag worden we beter door kennis met elkaar te delen. Zo leveren we ICT van mens tot mens.

Betrouwbaar

Waarmaken wat je belooft: daar draait het om! We dagen onze werknemers continu uit om de prestaties van onze klanten te verbeteren, zodat deze steeds de aansluiting vinden op de snelle markt.

Flexibel

We zijn steeds op zoek naar de best passende oplossing op basis van de specifieke situatie, nieuwe technieken en de behoeften van de klant. Zo zorgen we voor wendbaarheid, snelheid en efficiëntie.

Over Acknowledge
Over Acknowledge

Onze partners

Samen met onze technologiepartners creëren we nieuwe oplossingen, innovaties en diensten. Zo geven we onze klanten iedere dag opnieuw de allerbeste ervaring. Bekijk alle partners