Over ons

Al sinds 1994 ondersteunen wij organisaties in het bereiken van hun doelen door het toepassen en begeleiden van ICT-oplossingen en -diensten. Door een breed aanbod aan disciplines te combineren vinden we voor klanten de best passende oplossing, wat de vraag ook is.


Onze kernwaarden

Het is onze passie om mensen, organisaties en technologie te verbinden en groei te realiseren. Dit uit zich in drie belangrijke kernwaarden.

Groei

We dagen ruim 270 werknemers continu uit om de prestaties van onze klanten te verbeteren, zodat zij steeds de aansluiting vinden op de snelle markt. De basis is leren, presteren en innoveren. Elke dag worden we beter door kennis met elkaar te delen. Technologie levert zo een positieve impact op mensen en hun werkzaamheden.

Verbinding

Gemotiveerde en tevreden medewerkers zorgen voor de beste oplossingen voor onze klanten. We vinden het daarom belangrijk dat mensen zich gehoord, gezien en geaccepteerd voelen. Onze aanpak is altijd persoonlijk, zowel binnen onze organisatie, als in het contact met klanten. We leveren ICT van mens tot mens.

Flexibiliteit

Door creativiteit, passie en de slimme inzet van onze diensten en technologie maken we organisaties doeltreffender. We zijn hierbij steeds op zoek naar de best passende oplossing op basis van de specifieke situatie, nieuwe technieken en de behoeften van de klant. Zo zorgen we voor wendbaarheid, snelheid en efficiëntie en is onze klant in control.

Kernwaarden
Kernwaarden

Onze partners

Samen met onze technologiepartners creëren we nieuwe oplossingen, innovaties en diensten. Zo geven we onze klanten iedere dag opnieuw de allerbeste ervaring.


Wij denken met je mee!

Acknowledge bestaat uit een grote groep enthousiaste en ondernemende professionals. Waar organisaties, informatie, processen en mensen samenkomen voelen wij ons het meeste thuis! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Acknowledge ICT