Cybersecurity

Een veilige ICT-omgeving is van strategisch belang en essentieel voor de primaire processen van je organisatie. Wij zorgen ervoor dat jij controle hebt én houdt over jouw cybersecurity. Met integrale veiligheidsoplossingen spelen we gericht in op generieke en specifieke risico’s.

Onze digitale veiligheid is belangrijker dan ooit. Op scholen onderwijzen we de nieuwe generatie in digitale veiligheid als derde pijler naast fysieke en psychische veiligheid. De risico’s van de digitalisering van de samenleving nemen ieder jaar exponentieel toe en cybercriminaliteit wordt geraffineerder en veelzijdiger. Waar cybersecurity vroeger nog een noodzakelijk kwaad was, zien we dit steeds meer als basis voor elke IT-infrastructuur en werkplek.

Bedreigingen voor je ICT-omgeving worden steeds zwaarder en hebben daardoor meer impact. Het succes van organisaties is afhankelijk van een waterdichte beveiliging tegen bedreigingen en aanvallen. Systemen moeten up-to-date zijn met goede ICT-beveiliging. De kern van cybersecurity is een risicoafweging. Wat is het meest waardevol en onmisbaar voor je bedrijfsvoering? Wat moet je primair beschermen of verzekeren? Hoe budgetteer je dit? En vooral: hoe blijft het werkbaar?

De gemiddelde eindgebruiker ziet, moet en wil iets met cybersecurity, maar weet niet hoe ze dit het beste aan kunnen pakken. Wij gaan het gesprek aan met jouw organisatie en helpen bij het maken van de juiste keuzes voor het optimaal beveiligen van jouw ICT-omgeving. Door de infrastructuur, toegankelijkheid en kwetsbaarheid in kaart te brengen bepalen we samen een strategie voor de IT-security en informatieveiligheid.

Cybersecurity

Onze aanpak voor cybersecurity

Onze ICT-beveiliging is efficiënt en aangepast aan de behoeften van jouw organisatie.

Betrouwbare basis

ICT-security als strategische bescherming van je organisatie.

Continuïteit

Oplossingen zijn ondersteunend aan bedrijfsprocessen.

Integraal partner

Advies, implementatie en training of coaching van medewerkers.

NIST-model

Mensen, processen en technologie

Van oudsher – en voor veel eindgebruikers nog steeds – ligt de focus op technologie. Toch zien we dat beleid, risicoafweging (process) en veilig werken (people) minimaal zo belangrijk zijn om tot een toekomstvaste oplossing te komen. In onze dienstverlening gebruiken wij het NIST-model voor cybersecurity. Dit handige hulpmiddel biedt een framework waarmee je de IT-security van elke organisatie kunt inrichten. Elk vlak binnen het NIST-model staat voor een keuze voor een oplossing of dienst. Zo creëren we een brede, schaalbare en vooral modulair inzetbare dienstverlening. We maken daarin gebruik van verschillende technieken en werken met meerdere vendoren, afdelingen en mensen, zodat we onszelf niet beperken tot één enkele propositie. Zo bieden we klanten altijd de best passende oplossing binnen de driehoek people, process en technology. Zo blijft je organisatie compliant aan de AVG, NIS2-regelgeving en BIO-, NEN- of ISO-normeringen.


Onze diensten voor IT-security

Dankzij onze ruime ervaring kunnen we jouw securityomgeving volledig inrichten én testen, van strategisch beleid tot uitvoering.

Identity & access management (IAM)

Bescherm de gegevens en systemen van je organisatie tegen ongewenste toegang.

Advanced email security (AES)

Beschermt tegen dreigingen via inkomende mails en datalekken via uitgaande mail.

Managed detection & response (MDR)

Dreigingen proactief identificeren en neutraliseren met geavanceerde bedreigingsdetectie.

Security-assessments en pentesting

Identificeer en beoordeel de kwetsbaarheden en risico’s van jouw ICT-omgeving.

<

Back-up & disaster recovery (BDR)

Gegevens en systemen snel herstellen na een calamiteit dankzij een goede back-up.

Managed firewall

Wij beheren en onderhouden je firewall voor netwerkbeveiliging en dreigingspreventie.

Privacy- en security-awareness

Hoger bewustzijn en kennis van medewerkers over cybersecurity en gegevensbescherming.

Informatieveiligheid

Met integrale veiligheidsoplossingen gericht inspelen op generieke én specifieke risico’s.

Securityconsultancy

Gespecialiseerd advies om jouw informatiebeveiliging te versterken en optimaliseren.


Onze experts vertellen

We vragen onze securityexperts regelmatig hun kennis te delen via interessante blogs. Zo blijf jij op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen! Bekijk alle blogs

5 minuten leestijd

Beperk het risico op cyberaanvallen met de ethische penetratietest

Lees meer
3 minuten leestijd

Van onbewuste naar bewuste keuzes in cybersecurity

Lees meer