Managed detection & response

Managed detection & response (MDR) biedt organisaties 24/7 bewaking tegen cyberdreigingen. Deze cybersecuritydienst combineert technologie met menselijk toezicht om snel bedreigingen te detecteren, analyseren en erop te reageren. Dankzij de inzet van MDR beschikken organisaties over een team van beveiligingsexperts zonder er zelf in te investeren.

Door een MDR-oplossing in te zetten verbeteren organisaties hun beveiligingsniveau. Managed detection & response draagt bij aan een effectieve verdediging tegen geavanceerde en continu veranderende cyberdreigingen door detectie te verbeteren, reactietijd te verkorten en waar nodig adequaat te reageren. Hierdoor wordt de schade voor je organisatie zoveel mogelijk beperkt.

Managed detection & response is geschikt voor alle organisaties en modulair schaalbaar. Elk onderdeel van de IT-infrastructuur kan in de beveiligingsoplossing worden geïntegreerd, van het netwerkverkeer en systeemlogboeken tot gedragspatronen van gebruikers. Door alle kritieke punten in MDR mee te nemen creëer je een compleet beeld van de omgeving. Hierdoor kan tijdig actie worden ondernomen bij online bedreigingen op alle gebieden. MDR geeft je organisatie grip op de veiligheid van je ICT-omgeving.

Managed detection & response

Onze aanpak voor MDR

Geen ingewikkeld gedoe, maar eenvoudige onboarding, heldere rapportages en een zorgniveau dat past bij jouw organisatie.

Detectie

Continu zoeken naar verdachte activiteiten met geavanceerde monitoringstechnieken.

Analyse en respons

Cybersecurityexperts bepalen de aard en ernst van de bedreiging en voeren tegenmaatregelen uit.

Voortdurende verbetering

MDR-diensten leren van elke ontdekte bedreiging en aanval en worden zo steeds beter.