De Nederlandse tech-industrie is hard aan het groeien en onze bedrijven behoren tot de wereldtop. Ze zijn succesvol door hun kennis op het gebied van design, engineering, installatie en onderhoud. Maar de Nederlandse ondernemers onderscheiden zich vooral door hun samenwerking met universiteiten, onderzoeksinstellingen en leveranciers. Zo gaan ze maatschappelijke uitdagingen aan met de inzet van technologische toepassingen. Ben jij op zoek naar een sparringpartner op het gebied van vernieuwing en innovatie? Met onze kenniscapaciteit kunnen wij jouw bedrijf optimaal ondersteunen!

Een innovatief productieproces

Bedrijven in de high tech-branche ontwikkelen innovatieve oplossingen van hoge kwaliteit voor een aantal nauw met elkaar verweven maakindustrieën. Nederland is wereldleider in het ontwerpen en ontwikkelen van technologie voor de machine- en systeemindustrie, automotive-bedrijven en de lucht- en ruimtevaart. Deze industrieën vragen om intelligente en efficiënte high tech-systemen. Doordat de productietechnologie steeds vaker gebruik maakt van ICT kan het productieproces met minder mensen worden gedraaid. Combineer dit met het grote aanbod aan specifieke lokale kennis en je begrijpt waarom steeds meer bedrijven hun productieprocessen terughalen vanuit Azië.

Het productieproces verandert niet alleen van locatie, maar krijgt ook een andere vorm. Klanten verwachten tegenwoordig dat ze een massaproduct kunnen personaliseren. Gelukkig is de klantvraag beter op grote schaal te beantwoorden dankzij aanpassingen in het design, de techniek en het gehele proces. De Nederlandse industrie past massamaatwerk zelfs al op grote schaal toe. Deze ontwikkeling vraagt om slimme productieprocessen, complexe technologie en een samenwerking door de hele keten. Hierdoor wordt communicatie tussen alle lagen van de branche mogelijk en zijn de innovatiemogelijkheden eindeloos!

ICT van hoge kwaliteit

De high tech-sector staat eigenlijk nooit stil. Als je hierin mee wil bewegen moeten je bedrijfsprocessen altijd blijven draaien. Deze complexiteit vereist een hoge kwaliteit van de ICT. Wij adviseren je over de juiste inzet van technologie, zodat jij jouw innovatieprojecten kunt realiseren. Met onze ICT-systemen maakt jouw bedrijf optimaal gebruik van de voordelen van ketensamenwerking. Door kennis met elkaar te delen kun je kosten besparen en het innovatieproces veel optimaler benutten. Bovendien richt je met behulp van (big) data je productieprocessen een stuk slimmer in. Hierdoor maak jij altijd de juiste keuze!