Webshops

De markt is continu in beweging. De wensen, verwachtingen en behoeften van jouw doelgroep veranderen in een rap tempo. Het is belangrijk dat je webshop hierop aansluit. Onze ervaren developers bouwen webshops op basis van Magento 2 met een optimale online winkelervaring. Zo vormen ze het digitale verlengstuk van jouw organisatie.

Magento 2 is een veelzijdig en flexibel platform voor ambitieuze organisaties die de volgende stap in e-commerce willen zetten. Het leent zich goed voor bedrijven die het ontwerp en de bouw (webdevelopment) van een professionele webshop volledig willen uitbesteden aan een specialistische partij. Het platform groeit met de klant mee. Hoe hoger de omzet, hoe belangrijker de schaalbaarheid, geavanceerde functies en productondersteuning worden voor een sterke e-commerce. Magento 2 is uit te breiden met duizenden extensies voor de specifieke wensen van elke organisatie.

Wij hanteren een driefasen-aanpak voor de bouw van webshops. In de opstartfase zetten we alle informatie op een rij met behulp van de customer journey, user experience en KPI’s (meetplan). Vervolgens bouwen onze experts in webdevelopment in meerdere sprints de webshop. Na een degelijke test- en acceptatieprocedure volgt het lanceermoment en nemen we het resultaat in beheer.

Webshops

Onze partners


Magento

De kracht van een goede webshop

Wij ontwerpen een fris design en ontwikkelen een sterke back-end die de fundering vormt voor de webwinkel van jouw organisatie.

Magento 2

Wij bouwen betrouwbare, prijswinnende en multi-language Magento-webshops.

Woocommerce

Ben je nog niet klaar voor Magento? Wij bouwen ook webshop op maat met Woocommerce.

B2B-webshop

E-commerce wordt ook in de B2B-markt steeds belangrijker en webshops onmisbaar!