AX-developer

Het beheren en onderhouden van Dynamics AX, een ERP-systeem van Microsoft, vereist specifieke kennis en expertise. Voor je organisatie kan het een uitdaging zijn om de juiste AX-developer te vinden en in te huren, vooral als je geen intern IT-team hebt. In dat geval biedt Acknowledge uitkomst!

Dankzij ons uitgebreide netwerk van gekwalificeerde Dynamics AX-ontwikkelaars kunnen we snel en efficiënt de juiste professional vinden en detacheren voor jouw organisatie. Ongeacht of je nu op zoek bent naar een tijdelijke versterking voor je IT-team of een expert zoekt voor een specifiek project, Acknowledge koppelt graag de juiste AX-developer aan jouw specifieke behoeften. We nemen hierbij de werving en selectie volledig van je over.

De rol van een Dynamics-developer is vooral belangrijk in organisaties die afhankelijk zijn van Dynamics AX voor hun bedrijfsprocessen en om die reden de prestaties van hun ERP-systeem willen optimaliseren. Denk hierbij aan het ontwikkelen van aangepaste workflows, integraties met andere systemen en applicaties of het implementeren van specifieke functionaliteiten.

AX-developer

Onze Dynamics AX-developers

Onze AX-ontwikkelaars blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en scholen zich continu bij.

Volledig gebruik van Dynamics

Ontwerpen, ontwikkelen en integreren van aangepaste applicaties en functies.

Technische ondersteuning

Oplossen van problemen en eindgebruikers ondersteunen.

Communicatief vaardig

Werken goed samen met andere IT-professionals en stakeholders in de organisatie.


Veel gestelde vragen

Een AX-ontwikkelaar is actief in organisaties die gebruikmaken van Microsoft Dynamics AX als hun ERP-systeem. Vaak zijn dit organisaties die over complexe bedrijfsprocessen beschikken en behoefte hebben aan op maat gemaakte oplossingen en applicaties binnen Dynamics AX. Dit kan variëren van kleine bedrijven tot grote multinationals in verschillende sectoren, zoals productie, retail en logistiek.

Ten eerste beschikken we over een uitgebreide pool van ervaren developers die direct beschikbaar zijn en op locatie kunnen werken. Ten tweede bieden we je flexibele oplossingen op maat, afhankelijk van de behoeften van je organisatie. Daarnaast zorgt het inhuren of detacheren van een AX-developer via Acknowledge voor continuïteit en expertise op het gebied van Dynamics AX, zonder dat je zelf hoeft te investeren in het werven en opleiden van nieuwe medewerkers.

Deze kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de duur van het project, het niveau van expertise dat vereist is en het aantal uren dat de developer binnen je organisatie zal werken. We bieden onze klanten transparante en flexibele tarieven die op de specifieke behoeften van je organisatie zijn afgestemd. Op deze manier weet je altijd precies waar je aan toe bent en zijn er geen verrassingen achteraf.

Ons selectieproces verloopt in verschillende stappen. Allereerst worden de wensen en eisen van je organisatie in kaart gebracht, zodat we uit onze kandidatenpool de meest passende beschikbare developer kunnen selecteren. Vervolgens vindt er een gesprek plaats tussen de developer en je organisatie, zodat beide partijen een goed beeld krijgen van elkaars verwachtingen en eisen. Na akkoord gaat de developer bij je organisatie aan de slag en is er regelmatig contact om de voortgang te bespreken en eventuele aanpassingen door te voeren.