Finance & Operations

Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations verbindt de processen rondom finance, sales, services en operations in één gecentraliseerd platform voor beheer en optimalisatie van bedrijfsprocessen. Zo kunnen organisaties beter bedrijfsbeslissingen nemen, verbeteren ze het klantcontact en zijn ze over het algemeen een stuk winstgevender.

Met Finance & Operations (F&O) richt Microsoft zich op middelgrote tot grote nationale en internationale ondernemingen met complexe bedrijfsvoering. Het biedt veel industriespecifieke functionaliteiten voor bijvoorbeeld handel, productie en projecten en is te configureren naar de gewenste bedrijfsprocessen. F&O werkt met name goed bij complexe internationale omgevingen met veel onderlinge transacties. Het integreert bovendien optimaal met andere Microsoft-producten.

De focus van de dienstverlening van Acknowledge ligt op Dynamics F&O. Deze Microsoft-applicatie werkt met een licentiemodel, dat je voor een vast bedrag per gebruiker per maand afneemt. F&O maakt voor 95 procent gebruik van core bedrijfslogica, waardoor het gecompliceerder is dan Business Central. Wil je overstappen op Dynamics 365 Finance and Operations? Dan stellen we een projectteam in om de standaard passend te maken voor jouw organisatie.

Finance & Operations

Onze partners


Microsoft

Dynamics 365 Finance and Operations

Acknowledge richt zich met de dienstverlening voor Dynamics voornamelijk op Finance & Operations. F&O wordt ingezet bij organisaties die slimmer om willen gaan met hun bedrijfsprocessen.

Functioneel of financieel

Advies voor en inrichting van proceswijzigingen of nieuwe processen.

Technisch

Volledig maatwerk voor nieuwe onderdelen of kleine wijzigingen.

Releases

Uitgevoerd door Acknowledge of een andere partner.