Online marketing

Veel organisaties willen hun business laten groeien door het genereren van leads, met gerichte recruitment of directe omzet via e-commerce. Ons team voor online marketing weet als geen ander welke kanalen het juiste resultaat behalen. De aanpak sluit altijd aan op de marketingdoelstellingen van de klant.

Een sterke online marketing zorgt ervoor dat jouw website of webshop optimaal online vindbaar is in alle zoekmachines. Hiervoor zetten we de beste SEO-content in. Onze SEA-specialist zorgt er vervolgens voor dat je goede advertenties plaatst op het juiste moment en bij de meest geschikte doelgroep. Zo haal jij het meeste uit Google Ads. Vervolgens draaien we gerichte e-mailcampagnes om de aandacht te trekken, een boodschap te brengen die ontvangers activeert en toe te werken naar meer bereik, omzet en actie. We hebben ervaring met MailChimp, Spotler en andere e-mailtooling en richten het graag volledig voor je in.

Het is belangrijk dat je online uitingen niet alleen mooi zijn, maar ook resultaat leveren voor jouw organisatie. Een aanpak voor online marketing verschilt daarom heel erg per klant. We trappen een traject altijd af met een stukje marketingconsultancy. Zo halen we naar boven wat de best passende mediamix is voor jouw organisatie. Een specifieke aanpak werkt vaak het beste. Afhankelijk van het doel en de markt stellen we een marketingkanaalplanning op. Deze bouwen we gedurende het traject verder uit. Zo halen we het optimale rendement uit de online marketing!

Online marketing

Onze partners


Google Ads
HubSpot
MailChimp
Spotler

Een sterke online marketingstrategie

Wij vertalen ons marketingplan naar een concrete aanpak en kijken zo welke online marketingkanalen we inzetten om een zo hoog mogelijk rendement te behalen.

E-commerce

Bereik meer traffic, een hogere omzet en betere conversie dankzij de online marketingfunnel.

B2B-marketing

Genereer kwalitatieve leads met een goede inzet van inbound marketing via HubSpot.

Recruitment marketing

Je hebt extra mensen nodig om te kunnen groeien! Wij helpen je het juiste personeel te werven.