Websites

Tegenwoordig verwachten klanten meer dan een functionele website of webshop. Ze willen een geweldige online beleving van je merk. Hoe kun je hier als organisatie aan voldoen? Krachtige websites combineren een fris en overtuigend ontwerp met een technische basis die feilloos werkt. Die twee eigenschappen komen samen in een WordPress-website.

WordPress is het meest gebruikte contentmanagementsysteem (CMS) ter wereld. En dat is niet voor niets! Gebruikers beheren gemakkelijk de teksten, pagina’s en afbeeldingen van hun website. Het biedt ultieme gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en professionele mogelijkheden in een veilig online systeem. Met maatwerk combineren onze online specialisten de gemakken van WordPress met designs op maat die passen bij de uitstraling van jouw organisatie.

Door gebruik te maken van de WordPress Multisite creëer je zelfs meerdere websites vanuit een enkele installatie. Hiermee zet je gemakkelijk je eigen WordPress Network op. Multisite maakt het mogelijk om talloze websites op één platform te beheren. Het biedt single sign-on voor redacteuren, lanceert de sites in meerdere talen, gebruikt een krachtige zoekfunctie en koppelt content aan apps en platforms van derden. Zo draait jouw organisatie gemakkelijk meerdere websites naast elkaar.

Websites

Onze partners


WordPress

De bouw van krachtige websites

Onze specialisten zorgen voor de online veiligheid, belangrijke updates en het contentbeheer van jouw website.

WordPress Multisite

Koppel gemakkelijk meerdere websites tot één overzichtelijk platform voor beheer.

Secured website

Een goed beveiligde webomgeving voor elke klant staat bij ons voorop!

Koppeling met systemen

We garanderen een naadloze koppeling met recruitmentsystemen of marketingtools.