Applicaties

Applicaties worden vaak ingezet als aanvulling op bestaande websites en webshops. Zo’n applicatie ontstaat uit een continu proces van bouwen, meten en verbeteren. Zo creëren we trotse medewerkers, tevreden klanten en een grotere omzet voor elke organisatie.

Voordat we starten met bouwen, bekijken we of een webapplicatie voor jou de juiste oplossing is en waaraan het systeem moet voldoen. Dit resulteert in een lijst met eisen waarmee onze designers en developers aan de slag gaan. Onze online marketeers denken mee over de plek die de webapplicatie binnen jouw website, webshop of intranetomgeving krijgt.

De applicaties worden gebouwd op basis van PHP-framework Laravel en zijn platformonafhankelijk. Ze werken op alle apparaten en besturingssystemen, zonder dat daarvoor nieuwe codes hoeven te worden geschreven. En je hoeft de applicatie niet eens te installeren, want hij is gewoon vanuit je browser te gebruiken. Link eenvoudig vanuit je website of webshop naar de applicatie. De webapps gebruiken bovendien geen opslagruimte op je telefoon, omdat alle opslag in de cloud plaatsvindt. Ideaal!

Applicaties

Onze partners


Laravel

De ontwikkeling van een applicatie

Is een webapplicatie dé oplossing voor jouw organisatie? Dan bekijken we graag samen waar de app allemaal aan moet voldoen om succesvol te zijn.

Doelstelling en strategie

We zoomen dieper in op de gebruiker van de webapplicatie en jouw wensen.

Bepalen projectaanpak

Kiezen we voor scrum of een andere werkwijze? We maken vooraf heldere afspraken.

Bouwen, meten en verbeteren

Wij storten ons met volle overgave op de bouw én blijven daarna graag betrokken bij de app.