Business Central

Met Dynamics 365 Business Central biedt Microsoft een centraal platform voor het beheer en de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Dankzij deze applicatie nemen organisaties betere bedrijfsbeslissingen, waardoor het klantcontact verbetert en ze meer winst maken.

Het kleinere broertje van Finance & Operations (F&O) richt zich op kleine en middelgrote mkb-organisaties met een minder complexe omgeving. Business Central (BC) bouwt voort op de bewezen functionaliteiten van Microsoft Dynamics NAV. Zo combineert Microsoft de ervaring van bijna dertig jaar ERP-processen, verrijkt met het beste van andere ERP-producten. Een van de grote voordelen is dat je nu veilig toegang hebt tot alle functionaliteiten in de cloud.

Dynamics BC maakt voor tachtig procent gebruik van de core bedrijfslogica en is daardoor minder veeleisend dan F&O. Er zijn veel kant-en-klare branchespecifieke oplossingen beschikbaar, waardoor de implementatietijd korter is en kleinere projectteams nodig zijn. Hoe meer type processen geautomatiseerd worden, hoe meer lagen er aan de standaard van Dynamics BC worden toegevoegd.

Business Central

Onze partners


Microsoft

De voordelen van Microsoft Dynamics 365 Business Central

Acknowledge maakt als Microsoft-partner gebruik van alle mogelijkheden van Microsoft Dynamics.

Integratie Office 365

Dynamics BC integreert naadloos met andere Office 365-producenten.

Integratie andere extensies

Via gestandaardiseerde interfaces, zoals API, ODATA en SOAP.

Uitgebreide rapportage

Power Platform verbindt Office, Business Central en Dynamics.