Microsoft Dynamics 365

Microsoft levert sterke cloudbased applicaties voor Enterprise Resource Planning (ERP) ter ondersteuning van alle processen binnen jouw organisatie. Microsoft Dynamics 365 biedt uitgebreide functionaliteiten voor het managen van financiën, personeelsbeleid en activiteiten. Onze consultants hebben kennis van de meest actuele thema’s en stellen graag een advies op maat op voor jouw organisatie.

Dynamics 365 is geschikt voor bedrijven van verschillende groottes en sectoren en biedt flexibele opties die kunnen worden aangepast aan de unieke behoeften van elke organisatie. De software geeft jou de mogelijkheid je bedrijfsprocessen uit te breiden en te verbeteren. Doordat het platform modulair werkt selecteer je alleen de specifieke toepassingen die jouw organisatie nodig heeft. Met Microsoft Dynamics lever je sneller toegevoegde waarde, met specifieke mogelijkheden voor verschillende branches. De keuze is eindeloos met deze gebruiksvriendelijke ERP-software!

Wij leveren standaard maatwerk op basis van de specifieke behoeften van jouw organisatie, van advies tot ontwikkeling en van implementatie tot support. Onze servicegerichte mensen hebben de kennis en tools die je nodig hebt om jouw Dynamics 365-omgeving te optimaliseren. Of het nu gaat om het beheer van Microsoft Dynamics 365 2012 (en oudere versies), een verbetering van je huidige omgeving of de implementatie van een nieuwe omgeving: wij zijn jouw partner!

Microsoft Dynamics 365

Onze partners


Microsoft

Onze aanpak voor Microsoft Dynamics

Onze inzet van Microsoft Dynamics 365 is gebaseerd op een jarenlang ervaring met deze ERP-software.

Grote expertise

Onze kennis over Microsoft Dynamics is zowel functioneel als technisch.

Op maat gemaakt

Maatwerk op basis van de functionele behoeften van je organisatie.

Voor iedereen

Microsoft Dynamics 365 kan worden ingezet in ieder bedrijf en voor iedere branche.


ERP-systemen van Microsoft Dynamics 365

Microsoft biedt met Dynamics twee cloudoplossingen voor Enterprise Resource Planning. Hiermee automatiseren organisaties hun bedrijfsprocessen voor een optimale efficiëntie van de bedrijfsvoering en flinke kostenbesparing.

Finance & Operations (F&O)

Richt zich op middelgrote tot grote nationale en internationale ondernemingen met complexe bedrijfsvoering. De focus van de dienstverlening van Acknowledge ligt op F&O. Lees meer …

Business Central

Het kleinere broertje van F&O voor internationale mkb-klanten met een minder complexe omgeving (1-250 medewerkers). Het is de opvolger van Dynamics NAV en Navision. Lees meer …