Azure Virtual Desktop

Het grote voordeel van het werken in de cloud is dat je niet hoeft te investeren in hardware en infrastructuur. Zo maakt de Azure Virtual Desktop gebruik van de public cloud om eindgebruikers een virtuele desktopervaring te bieden, overal en vanaf elk apparaat.

De Azure Virtual Desktop van Microsoft is een uitgebreide virtual desktop infrastructure-oplossing (VDI) waarmee gebruikers vanaf elk apparaat toegang hebben tot een betrouwbare, snelle en veilige virtuele werkplek. De belangrijkste werkapplicaties gebruiken ze gewoon zoals ze gewend zijn. De virtual desktop heeft bovendien een gemakkelijke implementatie en is kosteneffectief. Op- en afschalen werkt probleemloos, het is overzichtelijk in beheer en veilig.

Azure Virtual Desktop biedt ingebouwde beveiligings- en nalevingsfuncties. Jouw organisatie maakt gebruik van haar bestaande Windows-licenties en bespaart daarmee op de infrastructuurkosten. Desktops en applicaties zijn eenvoudig te beheren en bij te werken via een centraal portaal. Hiermee bied je jouw medewerkers een gepersonaliseerde en consistente ervaring op elk apparaat, terwijl je data en applicaties beschermt met de nieuwste beveiligings- en compliancynormen van Microsoft.

Azure Virtual Desktop

Onze partners


Azure

Onze aanpak voor Azure Virtual Desktop

Ons multi disciplinair team heeft ruime praktijkervaring om jouw organisatie vakkundig te ondersteunen bij de implementatie van de virtual desktop.

Maximale gebruikerservaring

Vertrouwd werken met de moderne werkplek, waar en wanneer dan ook.

Integratie met Microsoft 365

Een geoptimaliseerde ervaring met je bekende Office-programma’s.

Flexibel en schaalbaar

Gemakkelijk capaciteit voor werkstations toevoegen of weghalen.