Online marketeer

Wie een product of dienst goed in de markt wil zetten kan tegenwoordig niet zonder een online marketeer. Zo’n gedreven online marketingspecialist die precies weet welke stappen je moet ondernemen om nieuwe klanten binnen te halen en bestaande klanten aan je te binden.

Dat online marketeers vandaag de dag een steeds belangrijkere rol spelen is te danken aan het feit dat het internet zich in nog geen twintig jaar heeft ontwikkeld tot het belangrijkste medium om leads en prospects binnen te halen. Een lead kun je vertalen als het pad of de weg die leidt naar een mogelijk klant (prospect). Dankzij de spectaculaire groei van online marketing zijn specialisten meer dan ooit nodig.

Je kunt gerust stellen dat een online marketingspecialist een veelzijdige baan heeft. Ze houden zich bezig met een breed spectrum van zaken die zich online afspelen, zoals Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA). Beiden hebben als doel dat jouw bedrijf beter wordt gevonden in de zoekmachines. Naast gericht adverteren op websites en sociale media kun je ook meer bezoekers naar je eigen website trekken door interessante SEO-geoptimaliseerde content te (laten) plaatsen.

Online marketeer

De aanpak van onze online marketeers

Onze hebben kennis van de verschillende marketingtools en zetten onder meer UX-design, SEO-content, SEA en e-mailcampagnes in om jouw online doel te bereiken.

Strategie bepalen

De basis voor concrete stappen en het boeken van resultaten.

Brede kennis

Van SEO/SEA tot e-mailmarketing en van contentcreatie tot HubSpot.

Aanpak op maat

Online marketing die past bij de wensen en uitstraling van jouw organisatie.


Wij denken met je mee!

Acknowledge bestaat uit een grote groep enthousiaste en ondernemende professionals. Waar organisaties, informatie, processen en mensen samenkomen voelen wij ons het meeste thuis! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op