Online marketeer

Wie een product of dienst goed in de markt wil zetten kan tegenwoordig niet zonder een online marketeer. Zo’n gedreven online marketingspecialist die precies weet welke stappen je moet ondernemen om nieuwe klanten binnen te halen en bestaande klanten aan je te binden.

Dat online marketeers vandaag de dag een steeds belangrijkere rol spelen is te danken aan het feit dat het internet zich in nog geen twintig jaar heeft ontwikkeld tot het belangrijkste medium om leads en prospects binnen te halen. Een lead kun je vertalen als het pad of de weg die leidt naar een mogelijk klant (prospect). Dankzij de spectaculaire groei van online marketing zijn specialisten meer dan ooit nodig.

Je kunt gerust stellen dat een online marketingspecialist een veelzijdige baan heeft. Ze houden zich bezig met een breed spectrum van zaken die zich online afspelen, zoals Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA). Beiden hebben als doel dat jouw bedrijf beter wordt gevonden in de zoekmachines. Naast gericht adverteren op websites en sociale media kun je ook meer bezoekers naar je eigen website trekken door interessante SEO-geoptimaliseerde content te (laten) plaatsen.

Online marketeer

De aanpak van onze online marketeers

Onze online experts hebben kennis van de verschillende marketingtools en zetten onder meer UX-design, SEO-content, SEA en e-mailcampagnes in om jouw online doel te bereiken.

Strategie bepalen

De basis voor concrete stappen en het boeken van resultaten.

Brede kennis

Van SEO/SEA tot e-mailmarketing en van contentcreatie tot HubSpot.

Aanpak op maat

Online marketing die past bij de wensen en uitstraling van jouw organisatie.


Veelgestelde vragen

Freelance online marketeers zijn ondernemend, flexibel en initiatiefrijk. Ze zijn gebaat bij voldoende opdrachten. Ze zullen er alles aan doen om deze succesvol af te ronden om jouw als klant aan zich te binden. Een online marketeers die werkt op zzp-basis is vaak echter niet van alle markten thuis en heeft meestal geen tijd of geld om continu de nieuwste ontwikkelingen te volgen. Ons gespecialiseerde online marketingteam heeft alle kennis in huis en volgt regelmatig trainingen om deze kennis op niveau te houden.

Dat hangt mede af van de aanwezige kennis en ervaring en de aard van de opdracht. Het tarief ligt meestal tussen de €50 en €100 euro per uur.

Dat kan, maar het is wel belangrijk dat je er voldoende verstand van hebt. Je kunt natuurlijk ook af en toe een online marketeer inhuren die je, waar nodig, kan helpen.