Systeembeheerder

Maakt jouw organisatie veelvuldig gebruik van computers en software? Gaat er geen dag voorbij of je bent actief online? Verhuis je binnenkort naar de cloud? Dan zijn systeembeheerders onmisbaar! Zij spelen een belangrijke rol in het functioneren van je digitale organisatie. Maar wat doet een systeembeheerder eigenlijk allemaal?

Zonder een systeembeheerder is een ICT-omgeving erg kwetsbaar. De kans is groot dat het systeem vroeg of laat in elkaar stort als er bijvoorbeeld niet regelmatig updates worden gedaan, nieuwe software wordt geïnstalleerd of de migratie naar de cloud niet goed wordt uitgevoerd. De taken van een systeembeheerder worden steeds complexer, omdat ook de systemen steeds complexer en veelomvattender worden. Daarnaast leggen organisaties de lat hoger als het om hun IT-infrastructuur gaat. Niet alleen moet het systeem optimaal en efficiënt functioneren, het moet ook goed beveiligd zijn, zodat cybercriminelen geen kans maken om in te breken.

Het gevolg is dat systeembeheerders nooit uitgeleerd zijn en continu op de hoogte moeten blijven van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied. Omdat het beheren van systemen steeds weer nieuwe kennis vereist kiezen organisaties er tegenwoordig vaak voor om ICT-beheer uit te besteden. Zo beschikken ze over voldoende gekwalificeerde systeembeheerders die zich inzetten voor het beheer en onderhoud van de servers, software en verschillende applicaties. Daarnaast biedt een interim systeembeheerder ondersteuning aan medewerkers.

Systeembeheerder

De aanpak van onze systeembeheerders

Of je nu op zoek bent naar een junior of juist een senior systeembeheerder, onze specialisten staan voor je klaar!

Up-to-date kennis

Systeembeheerders die getraind en gecertificeerd zijn volgens de nieuwste normen.

Korte of lange inhuur

De detacheringsperiode is afhankelijk van de behoeften van jouw organisatie.

Betrouwbare IT-infrastructuur

De ICT-omgeving van jouw organisatie blijft veilig functioneren.


Veelgestelde vragen

Zzp’ers brengen gemiddeld €90 (exclusief btw) in rekening voor hun werkzaamheden.

Acknowledge biedt ICT-detachering op allerlei terreinen waaronder ICT-systeembeheer. Onze professionals beschikken over een uitgebreid netwerk en maken optimaal gebruik van de kennis en ervaring binnen het Acknowledge-portfolio. Ook krijgen zij volop mogelijkheden om die kennis up-to-date te houden met trainingen en opleidingen. Met behulp van onze ICT-detachering heb je altijd de juiste persoon op juiste plek en op het moment dat jij er behoefte aan hebt.