Citrix

In een wereld waarin flexibiliteit, mobiliteit en samenwerking cruciaal zijn staat Citrix aan de voorhoede van innovatie. Citrix biedt naadloos toegang tot applicaties en data vanaf vrijwel elk apparaat en elke locatie.

Door gebruik te maken van Citrix Virtual Apps and Desktops werken gebruikers eenvoudig in de cloud met vertrouwde applicaties, ongeacht of ze zich op kantoor bevinden, thuiswerken of onderweg zijn. Met Citrix Workspace biedt het een geïntegreerde oplossing die alle tools en resources voor productiviteit samenbrengt, van applicaties en bestanden tot samenwerkingsmogelijkheden en zelfs kunstmatige intelligentie voor het stroomlijnen van taken. Bovendien biedt Citrix Analytics waardevolle inzichten in gebruikersgedrag en systeemprestaties, waardoor organisaties proactief kunnen handelen om potentiële problemen te identificeren en op te lossen voordat ze een impact hebben op de bedrijfsvoering.

Veiligheid is een topprioriteit in de digitale wereld van vandaag. Citrix stelt organisaties in staat hun gegevens te beschermen zonder concessies te doen aan gebruiksgemak. Met geavanceerde beveiligingsfuncties – zoals multi-factor authenticatie, end-to-end encryptie en geavanceerde bedreigingsdetectie – kunnen bedrijven gerust zijn dat hun informatie veilig is, ongeacht waar deze zich bevindt. Met Citrix Desktop as a Service biedt Acknowledge een tool die niet alleen de flexibiliteit van werknemers bevordert, maar ook de bedrijfscontinuïteit en beveiliging verbetert.

Citrix

Onze partners


Citrix

Zo zetten wij Citrix in

De mogelijkheden zijn grenzeloos als het gaat om het transformeren van de moderne werkplek.

Optimale ondersteuning

Werkt samen met verschillende besturingssystemen en apparaten.

Hoge gebruikerservaring

Een stabiele, gepersonaliseerde en veilige gebruikersomgeving.

Gemakkelijk in beheer

Toegang tot alle desktops en applicaties vanuit één centraal beheersysteem.

De mogelijkheden van Citrix

Citrix biedt toonaangevende oplossingen voor Desktop as a Service (DaaS) en virtual desktop infrastructure (VDI) die hybride werken ondersteunen. Door de uitrol van virtuele apps en desktops te vereenvoudigen vermindert het downtime, verhoogt de beveiliging en verlicht de uitdagingen die komen kijken bij traditioneel desktopbeheer. Met een focus op DaaS verbeteren bedrijven hun fysieke desktopstrategie of upgraden hun on-premise VDI-infrastructuur.

Door resources te beheren in zowel on-premise als cloudomgevingen blijft flexibiliteit behouden en vermindert je organisatie de kosten. Citrix DaaS biedt een veilige en flexibele cloudoplossing die perfect past bij sectoren zoals de zorg, overheid en zakelijke markt. IT-teams profiteren van gecentraliseerd beheer en monitoring, terwijl eindgebruikers de mogelijkheid hebben om te werken op elk apparaat, vanaf elke locatie, met uitgebreide beveiliging en verbeterde prestaties.