Softwarelicenties

Jouw werknemers zijn efficiënter en productiever met de juiste softwareprogramma’s. Maar voordat zij met deze software kunnen werken heb je wel de juiste licenties nodig. Welke softwarelicenties geven jouw medewerkers de mogelijkheden die ze zoeken? En hoe zorg je dat ze altijd veilig en up-to-date blijven?

Een Office 365-licentie is tegenwoordig een van de meest gekozen softwarelicenties voor ondernemers. Organisaties werken allang niet meer alleen met Microsoft Word, Excel en PowerPoint. Vandaag de dag heb je de keuze uit veel meer programma’s waarmee personeel snel en effectief te werk gaat, zoals Teams en OneDrive. Welke Microsoft-licentie je kiest hangt af van de behoeften van jouw organisatie.

Wij geven je altijd de keuze uit de nieuwste softwarelicenties, die zelfs geschikt zijn voor meerdere devices. Ideaal als je jouw medewerkers de mogelijkheid wilt geven om flexibel en waar dan ook te werken. Uiteraard begeleiden onze specialisten de implementatie van de licenties van advies tot ingebruikname.

Softwarelicenties

Onze aanpak voor softwarelicenties

Of je nou op zoek bent naar een licentie voor Office 365 of een andere softwarelicentie, wij helpen je graag verder!

Partner van Microsoft

Onze experts hebben ruime ervaring met Microsoft-producten en Office-licenties.

Betrouwbaar

Softwarelicenties die veilig zijn, waarbij continuïteit is gewaarborgd.

Flexibel en efficiënt werken

Voor organisaties die altijd en overal (samen)werken willen faciliteren.