BI-specialist

Het gebruik van data wordt steeds belangrijker voor moderne organisaties. Maar hoe kun je de data die je verzameld effectief interpreteren en gebruiken? Een BI-specialist brengt structuur aan in alle gegevens binnen jouw bedrijf en geeft waardevolle inzichten voor het maken van strategische beslissingen.

Onze dataspecialisten met kennis van Business Intelligence gaan graag aan de slag voor jouw organisatie. Ze analyseren rapportages, herstructureren de diverse databronnen en ontwikkelen een datawarehouse. Zo’n datawarehouse verzamelt, valideert en combineert gegevens die afkomstig zijn uit allerlei bronnen. Binnen het datawarehouse bouwt een BI-specialist gestandaardiseerde datasets op basis waarvan BI-rapportages worden uitgedraaid. Zo brengen ze het datamanagement in elke organisatie naar een hoger niveau.

Heeft jouw bedrijf behoefte aan een BI-specialist die meedenkt over het datagedreven werken en gegevens om weet te zetten naar bruikbare informatie? Dan is het de moeite waard om de (tijdelijke) inhuur van een dataspecialist te overwegen. Met behulp van Business Intelligence maken ze data beschikbaar én bruikbaar voor iedereen.

BI-specialist

Business Intelligence werkt voor jou

Wij bieden dataspecialisten met kennis van Business Intelligence en het optimaal verwerken van bedrijfsgegevens.

Experts in datawarehousing

Diverse datastromen samenbrengen in de juiste datawarehousestructuur.

Werken met grote datasets

Ruime ervaring met verschillende softwaresystemen, zoals SQL, Power BI en SSRS.

Monitoren de datakwaliteit

Oog voor detail, daadkrachtig en hoofd- en bijzaken goed onderscheiden.