Front-end developer

Je wilt online goed voor de dag komen met je organisatie en dus wil je graag dat je website er extra mooi uitziet. Een front-end developer van Acknowledge is je wat dat betreft graag van dienst. Ze zorgen met behulp van HTML, CSS en JavaScript voor een perfecte grafische opmaak. Tijdens het ontwikkelproces van de website houden ze ook rekening met de verschillende apparaten en browsers waarop het eindresultaat bekeken kan worden. Je online presentie komt dus altijd goed voor de dag.

We zetten niet alleen ervaren developers in, maar plaatsen ook regelmatig junior front-end developers bij onze klanten. Deze junior webdevelopers doen zo nieuwe ervaring op in je organisatie en jij profiteert als klant van een lager uurtarief. Uiteraard bieden we alleen de meest geschikte developers aan voor jou organisatie. Zo garanderen we dat jouw nieuwe website of webshop altijd aan je wensen voldoet.

Acknowledge zorgt ervoor dat de meest geschikte front-end expert zo snel mogelijk voor je aan de slag gaat. Je kunt bij ons voor elke gewenste periode zowel een front-end developer parttime als fulltime inhuren. Dankzij deze flexibele aanpak ben je er ook meteen zeker van dat je nooit te veel betaalt voor de realisatie van je webproject.

Front-end developer

Zo herken je onze front-end developers

We hanteren een strenge selectieprocedure voor de front-end webdevelopers die we inhuren voor jouw organisatie.

Experts in webdesign

Developers blijven op de hoogte door regelmatige scholing en training.

Betrouwbare tussenschakel

We koppelen je gegarandeerd aan een front-end freelancer met verstand van zaken.

Optimale prestaties

Een ultieme online ervaring op elk apparaat, waar en wanneer dan ook.


Wij denken met je mee!

Acknowledge bestaat uit een grote groep enthousiaste en ondernemende professionals. Waar organisaties, informatie, processen en mensen samenkomen voelen wij ons het meeste thuis! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

CTA - Neem contact op