Front-end developer

Je wilt online goed voor de dag komen met je organisatie en dus wil je graag dat je website er extra mooi uitziet. Een front-end developer van Acknowledge is je wat dat betreft graag van dienst. Ze zorgen met behulp van HTML, CSS en JavaScript voor een perfecte grafische opmaak. Tijdens het ontwikkelproces van de website houden ze ook rekening met de verschillende apparaten en browsers waarop het eindresultaat bekeken kan worden. Je online presentie komt dus altijd goed voor de dag.

We zetten niet alleen ervaren developers in, maar plaatsen ook regelmatig junior front-end developers bij onze klanten. Deze junior webdevelopers doen zo nieuwe ervaring op in je organisatie en jij profiteert als klant van een lager uurtarief. Uiteraard bieden we alleen de meest geschikte developers aan voor jou organisatie. Zo garanderen we dat jouw nieuwe website of webshop altijd aan je wensen voldoet.

Acknowledge zorgt ervoor dat de meest geschikte front-end expert zo snel mogelijk voor je aan de slag gaat. Je kunt bij ons voor elke gewenste periode zowel een front-end developer parttime als fulltime inhuren. Dankzij deze flexibele aanpak ben je er ook meteen zeker van dat je nooit te veel betaalt voor de realisatie van je webproject.

Front-end developer

Zo herken je onze front-end developers

We hanteren een strenge selectieprocedure voor de front-end webdevelopers die we inhuren voor jouw organisatie.

Experts in webdesign

Developers blijven op de hoogte door regelmatige scholing en training.

Betrouwbare tussenschakel

We koppelen je gegarandeerd aan een front-end freelancer met verstand van zaken.

Optimale prestaties

Een ultieme online ervaring op elk apparaat, waar en wanneer dan ook.


Veelgestelde vragen

Nee, dat is niet nodig. De front-end developer is op zzp-basis bij je aan het werk. Er is dus geen sprake van een vast dienstverband. De betaling voor zijn of haar werkzaamheden verloopt via Acknowledge. Uiteraard is het eventueel wel mogelijk om een andersoortige overeenkomst met ons of de developer op te stellen. Denk bijvoorbeeld aan een contract waarin concrete zaken over het project, de gewenste werkzaamheden of eventuele geheimhouding worden geregeld.

Dat bepaal je helemaal zelf. Je kunt de developer voor een afgebakend project inhuren of langdurig van zijn of haar expertise profiteren, zowel parttime als fulltime. Het is ook mogelijk extra uren aan te vragen als je tevreden bent over het opgeleverde werk. Bij Acknowledge zijn we heel erg flexibel en zijn alle mogelijkheden bespreekbaar.

Dit hangt af van het gewenste eindresultaat. Voor het ontwikkelen van een complexe website is meer tijd nodig dan wanneer je vrij eenvoudige wensen hebt. De tijdsduur van een project bepaalt uiteindelijk het totale salaris voor de front-end developer. Dit bestaat vrijwel altijd uit een vooraf afgesproken uurtarief.