PHP-developer

Websitebezoekers verwachten steeds meer van hun online ervaring. Een website met enkel tekst en afbeeldingen is in deze tijd vaak niet meer voldoende. De sitebezoeker wil verwend worden met interactieve elementen. Met behulp van een PHP-developer breng jij de ervaring van jouw webtoepassingen naar een hoger niveau!

PHP-developers zijn experts in het ontwerpen en ontwikkelen van websites, webshops en applicaties. Zij maken hiervoor gebruik van de programmeertaal PHP. Afhankelijk van de gewenste complexiteit van het eindresultaat detacheert Acknowledge zowel medior als junior PHP-developers. Je kunt er altijd zeker van zijn dat onze specialisten ruime kennis hebben van de nieuwste mogelijkheden van PHP. Het eindresultaat voldoet dus altijd aan je eisen.

Onze recruiters nemen de tijd om de wensen en eisen van jouw organisatie in kaart te brengen. Zo vinden ze een passende PHP-programmeur. Wil je een gespecialiseerde PHP-back-end developer inhuren of juist gebruikmaken van een freelance Laravel-expert? Jij bepaalt wie er uiteindelijk voor je aan de slag gaat, of dat parttime of fulltime is en of die inzet voor korte of lange periode nodig is.

PHP-developer

De voordelen van een PHP-developer

Onze recruiters gaan op zoek naar een PHP-programmeur die past bij jouw organisatie.

Onderdeel van een team

De beste combinatie met een UX-designer, front-end developer en back-end developer.

Up-to-date kennis

Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van PHP.

Optimale prestaties

Jouw website, webshop of applicatie wordt naar een hoger niveau gebracht.


Veelgestelde vragen

Nee, dat hoeft niet. Acknowledge vervult in het traject alleen de rol van deskundige bemiddelaar die opdrachtgevers en freelance PHP-programmeurs bij elkaar brengt. In alle gevallen zijn het dus zelfstandige ondernemers die bij je aan de slag gaan. Zijn zowel jij als de developer tevreden over de onderlinge samenwerking en willen jullie deze vervolgens voor langere of mogelijk zelfs onbepaalde tijd voortzetten? Dan is het mogelijk om uiteindelijk een dienstverband af te spreken, waarbij de freelance-status niet langer van toepassing is.

Dat hangt af van de complexiteit van het gewenste eindresultaat. Soms kan het bijvoorbeeld slimmer en voordeliger zijn om een junior developer in te schakelen voor de klus, als blijkt dat wat verlangd wordt niet zo heel erg ingewikkeld is. In alle gevallen moet je er rekening mee houden dat de programmeurs een uurtarief voor hun diensten rekenen en dat een gewenst eindresultaat met een hoge complexiteit in de regel meer werkuren in beslag neemt. Daar hangt dus ook een hoger prijskaartje aan dan wanneer sprake is van een relatief eenvoudige programmeeropdracht.