IT-manager

Het op orde brengen en houden van de ICT-mogelijkheden in je organisatie is niet bepaald een eenvoudige taak. Vooral wanneer er sprake is van meerdere verschillende systemen die vlekkeloos met elkaar moeten samenwerken of als je organisatie gebruikmaakt van complexe werk- en informatiepatronen. Een ervaren IT-manager helpt en adviseert bij het uitstippelen van het ICT-beleid in de organisatie, ontwikkelt en beheert systemen en stuurt andere IT-personeelsleden aan.

De wereld van ICT is heel erg dynamisch. Om binnen je organisatie gebruik te blijven maken van de modernste IT-oplossingen is het belangrijk dat je manager voor IT-aangelegenheden goed op de hoogte is van alle nieuwe mogelijkheden. Niet alleen op het gebied van ICT-hardware en -software, maar bijvoorbeeld ook door het privacybeleid in je organisatie te toetsen en waar nodig te verbeteren voor een zo veilig mogelijke werkomgeving. Huur je een manager voor je ICT-wensen in via Acknowledge, dan kun je er op vertrouwen dat je ICT-kennis altijd up-to-date is.

Onze freelance IT-managers staan erom bekend dat ze van aanpakken houden. Ze bouwen en beheren zelfstandig of samen met je overige IT-medewerkers complete IT-systemen en -infrastructuren. Of je nu iemand zoekt die kantoorautomatisering plaatst en beheert of op maat gemaakte applicaties ontwikkelt voor intern of online gebruik, onze IT-managers hebben de kennis in huis. Kortom, echte allrounders die van aanpakken houden en daarbij complexe uitdagingen niet uit de weg gaan.

IT-manager

Onze aanpak voor het detacheren van IT-managers

Een IT-manager van Acknowledge begeleidt je organisatie bij een soepele uitrol van nieuw beleid en is ook na succesvolle implementatie beschikbaar voor relevante beheers- en onderhoudswerkzaamheden.

Flexibel en kostenbesparend

Detacheren voor elke gewenste periode: maakt alleen kosten als de IT-manager echt actief is.

Landelijk beschikbaar

Een passende IT-manager, ongeacht waar je organisatie zich in Nederland bevindt.

Up-to-date kennis

Je kunt erop vertrouwen dat onze managers voor IT-projecten doorlopend worden bijgeschoold.


Wij denken met je mee!

Acknowledge bestaat uit een grote groep enthousiaste en ondernemende professionals. Waar organisaties, informatie, processen en mensen samenkomen voelen wij ons het meeste thuis! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op