Securityspecialist

Een optimale beveiliging van gevoelige bedrijfsinformatie is tegenwoordig onmisbaar. Heb je als organisatie de expertise om aan de hedendaagse digitale veiligheidsnormen te voldoen niet in huis? Dan staat een ervaren securityspecialist van Acknowledge voor je klaar! Ook als er al wel een beveiligingsexpert werkzaam is in je organisatie is onze specialist in security je graag van dienst, bijvoorbeeld voor een groot project of om tijdelijk taken over te nemen.

Securityspecialisten van Acknowledge zorgen ervoor dat je digitale werkomgeving zo optimaal mogelijk beveiligd is. Ze houden hierbij rekening met de specifieke wensen van jouw organisatie. Daarnaast geven ze duidelijk advies over de verschillende mogelijkheden op het gebied van cybersecurity. Indien gewenst gaan onze specialisten proactief op zoek naar zwakke plekken in je huidige digitale beveiliging en dichten de gaten voordat die door hackers of andere digitale criminelen worden ontdekt.

Maakt je organisatie momenteel gebruik van een IT-infrastructuur die bestaat uit meerdere servers of applicaties? Dan kan het slim zijn om een SIEM-specialist in te schakelen. SIEM staat voor Security Incident and Event Monitoring. SIEM-specialisten hebben uitgebreide kennis van het gestructureerd en automatisch monitoren van servers, applicaties en databases. Daarnaast kunnen ze vroegtijdig signalen van cybercrime ontdekken en daarop anticiperen. Heb je het vermoeden dat onlangs een of meer servers binnen je organisatie zijn gehackt? Dan kan onze SIEM-specialist daar onderzoek naar doen, bijvoorbeeld door logbestanden te controleren of andere digitale analyses uit te voeren.

Securityspecialist

De securityspecialisten van Acknowledge

Wij bieden een verscheidenheid aan experts, van junior securityspecialist tot ervaren senior specialisten.

Optimale beveiliging

Onze specialisten zijn goed op de hoogte van de nieuwste beveiligingsmethodes.

Advies op maat

We testen of de belangrijke data van jouw organisatie écht veilig is opgeslagen.

Voor korte of lange periode

Beveiligingsspecialisten worden gedetacheerd tot jouw probleem is opgelost.


Veelgestelde vragen

Als je organisatie met gevoelige (persoonlijke) gegevens werkt en je niet over de interne expertise beschikt om deze gegevens zo veilig mogelijk op te slaan, dan is het raadzaam om snel een securityspecialist van Acknowledge in te schakelen.

We kunnen je zowel een in SIEM gespecialiseerde expert als een reguliere securityspecialist leveren. Een SIEM-specialist kan (forensisch) onderzoek doen naar mogelijke digitale inbraken, waarna onze reguliere beveiligingsspecialist je adviseert over en het implementeren van betere security-oplossingen.

De mogelijkheden van IT-detachering die Acknowledge biedt zijn heel erg flexibel. Jij bepaalt helemaal zelf hoe lang je gebruik wilt maken van onze specialisten. Parttime, fulltime, voor korte of lange periodes. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar!