Managed firewall

Een managed firewall is een belangrijk onderdeel van de beveiligingsinfrastructuur van een organisatie. De toegangscontrole van en naar het netwerk en inspectie van het verkeer is een minimale vereiste in elke IT-infrastructuur. Het is belangrijk om een managed firewall in te zetten om de beveiliging van het netwerk te waarborgen en de risico’s van cyberaanvallen te minimaliseren.

De firewall vormt de eerste laag in de afweer tegen aanvallen van buitenaf. Ze monitoren en reguleren het netwerkverkeer van je organisatie. Het installeren en onderhouden van een firewall vraagt de nodige tijd en expertise. Hoewel het een onmisbare schakel in cybersecurity vormt, is de firewall een tijdrovende kostenpost voor veel IT-beheerders.

Acknowledge biedt de firewall als managed dienst aan. We beheren de firewall, richten hem slim in en onderhouden hem voor jouw organisatie. Dit omvat ook het configureren, monitoren en up-to-date houden van de firewall. We ondersteunen uitsluitend firewalls van A-merken en bieden deze beheerd vanuit ons eigen datacenter, virtueel of fysiek. Onze dienstverlening maakt gebruik van de zogenaamde next-generation firewall met geavanceerde functies voor filtering, inspectie en integratie.

Managed firewall

Onze partners


Sophos
VMware
Barracuda
Fortinet

De managed firewall van Acknowledge

De managed firewall van Acknowledge helpt organisaties hun netwerk te beveiligen tegen cyberaanvallen.

Up-to-date beveiliging

Proactieve monitoring en blokkeren van ongewenst netwerkverkeer.

Actuele status

Een uitgebreide data-analyse geeft inzicht in dreigingen en gebruik.

Betrouwbaar

Onze specialisten maken de configuratie passend naar jouw voorkeuren.