Freelance IT-professionals

Bij Acknowledge begrijpen we hoe uitdagend het is voor organisaties om de juiste ICT’ers te vinden. Het is onze missie om de juiste freelance IT-professionals te koppelen aan jouw organisatie en te zorgen dat je wervingsproces wordt vereenvoudigd. Zo maak je optimaal gebruik van ons uitgebreide netwerk van getalenteerde experts met diverse specialisaties en ervaringsniveaus.

Acknowledge heeft een netwerk met een breed scala aan IT-specialisten die onze klanten kunnen ondersteunen bij de meest uiteenlopende IT-uitdagingen. Onze detacheringsexperts staan graag klaar om je te adviseren bij het vinden van de juiste freelance IT-professionals voor jouw organisatie. We bieden diverse vormen van IT-detachering aan om aan de verschillende behoeften van onze klanten te kunnen voldoen. De meest voorkomende aanvragen voor freelance IT-opdrachten die we verwerken zijn tijdelijke detachering, projectdetachering, detavast en outsourcing.

Elke organisatie is anders, dat begrijpen we. Daarom stellen wij ons flexibel op, zodat we onze klanten altijd kunnen voorzien van IT-talenten die passen bij hun bedrijfscultuur en specifieke behoeften. Onze diensten voor het inhuren of detacheren van IT-professionals zijn vaak voordeliger dan het aannemen van een nieuwe vaste medewerker en bieden organisaties de flexibiliteit die zij nodig hebben om snel in te kunnen spelen op veranderende omstandigheden.

Freelance IT-professionals

Freelance IT-professionals detacheren

We bieden freelance ICT’ers in diverse vormen van IT-detachering om aan de verschillende behoeften van onze klanten te kunnen voldoen.

Focus op kernactiviteiten

Wij nemen het gehele wervingsproces uit handen van jouw organisatie.

Detachering in alle vormen

Van detavast tot outsourcing en van tijdelijk tot lange termijn.

Advies op maat

Onze recruiters gaan op zoek naar de juiste IT-professional voor jouw behoeften.


Veel gestelde vragen

Het uurtarief van freelance IT-professionals kan sterk variëren en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de ervaring van de freelancer, het type opdracht en de gevraagde vaardigheden. Over het algemeen varieert het uurtarief voor freelance ICT-professionals tussen de €60 en €125 per uur. Het uurtarief van freelance opdrachten wordt ook bepaald door zaken als de marktvraag, de complexiteit van de opdracht en de duur van het project.

Uiteraard! Acknowledge biedt flexibele oplossingen voor korte ICT-opdrachten. Onze detacheringsexperts kunnen snel en efficiënt de juiste ICT-professionals selecteren en detacheren voor korte opdrachten, ongeacht of het nu gaat om een tijdelijke vervanging van een medewerker of om extra capaciteit voor een project. Wij kunnen ook oplossingen op maat bieden als je behoefte hebt aan snelle en flexibele oplossingen voor korte-termijn ICT-projecten.

Acknowledge heeft een breed scala aan IT-specialisten beschikbaar voor detachering, waaronder softwareontwikkelaars, systeembeheerders, netwerkbeheerders, projectmanagers en IT-consultants. Naast deze veelgevraagde IT-beroepen hebben wij ook experts in andere vakgebieden beschikbaar, zoals cyber security-specialisten en data scientists.