Detavast

Wil je tijdelijke mankracht inhuren wanneer dat nodig is zonder de verplichting om iemand in dienst te nemen? Detachering van Acknowledge biedt een flexibele oplossing: detavast. Wij zoeken de juiste tijdelijke kandidaat voor jouw organisatie. Ben je tevreden over de prestaties? Dan kun je deze expert een vast contract aanbieden.

Een detavast-constructie biedt veel mogelijkheden. Door via detachering een medewerker tijdelijk aan het werk te zetten check je gemakkelijk of zo iemand past bij je organisatie. Bevalt de samenwerking en wil je hem of haar een vast contract aanbieden? Dan profiteer je van het voordeel van iemand die al bekend is met je organisatie. Er is daardoor minder tijd om de nieuwe medewerker te introduceren. De kosten worden bovendien een stuk voorspelbaarder als je tijdelijke medewerker een vast contract krijgt. Je hoeft dan niet langer tijdelijke contracten te verlengen of op zoek te gaan naar een nieuwe invulling voor de openstaande vacature.

Dankzij detavast maak je gebruik van een flexibele oplossing om invulling te geven aan specifieke taken of projecten binnen je bedrijf. Je hoeft je dan geen zorgen te maken over het vinden van de juiste kandidaat of het afhandelen van de administratie. Acknowledge neemt deze taken van je over. Ben je tevreden over de tijdelijke medewerker? Dan biedt je een vast contract en heb je een nieuwe waardevolle medewerker in dienst!

Detavast

De voordelen van detavast

Kiezen voor een detavast-constructie is een slimme stap voor veel opdrachtgevers.

Continuïteit

Altijd toegang tot tijdelijke expertise met de mogelijkheid tot een vast contract.

Kostenbesparend

Kosten zijn voorspelbaarder en de zoektocht naar nieuw personeel wordt uit handen gegeven.

Kennis van zaken

Profiteer van de ervaring en kundigheid van onze enthousiaste recruiters.


Veelgestelde vragen

Detachering is een slimme methode om tijdelijk extra personeel in te huren voor een specifieke taak of project binnen je organisatie, zonder dat je hen in vaste dienst neemt. Je betaalt in dat geval alleen voor de uren die de tijdelijke medewerker echt werkt. Acknowledge is in dat geval verantwoordelijk voor het selecteren van kandidaten en het afhandelen van de administratie. Kortom, detachering via Acknowledge kan flexibele oplossingen bieden voor bedrijven die op zoek zijn naar extra IT-ondersteuning op tijdelijke basis. Ons aanbod bestaat onder meer uit ervaren systeembeheerders en IT-managers.

Een overgang van detachering naar een vast dienstverband kan een werknemer vele voordelen bieden, zoals zekerheid over werk, stabiliteit in inkomen en de mogelijkheid tot verdere carrièreontwikkeling binnen een organisatie. Ook kan de werknemer profiteren van de arbeidsvoorwaarden die aan een vast dienstverband zijn gekoppeld.

Wanneer zowel opdrachtgever als opdrachtnemer instemmen met een detavast-contract kan dat ook enkele nadelige gevolgen voor de werknemer met zich meebrengen. Zo is er in de nieuwe situatie waarschijnlijk sprake van minder flexibele werktijden en komen er vermoedelijk meer verantwoordelijkheden en verplichtingen op zijn of haar bordje. Daarnaast is er minder vrijheid om tamelijk eenvoudig tussen verschillende opdrachten of bedrijven te wisselen.

De exacte omrekenfactor hangt af van meerdere factoren en kan dus van geval tot geval verschillen. Neem rechtstreeks contact op met de detacheringsexperts van Acknowledge voor de exacte details in jouw specifieke situatie.