Detavast

Wil je tijdelijke mankracht inhuren wanneer dat nodig is zonder de verplichting om iemand in dienst te nemen? Detachering van Acknowledge biedt een flexibele oplossing: detavast. Wij zoeken de juiste tijdelijke kandidaat voor jouw organisatie. Ben je tevreden over de prestaties? Dan kun je deze expert een vast contract aanbieden.

Een detavast-constructie biedt veel mogelijkheden. Door via detachering een medewerker tijdelijk aan het werk te zetten check je gemakkelijk of zo iemand past bij je organisatie. Bevalt de samenwerking en wil je hem of haar een vast contract aanbieden? Dan profiteer je van het voordeel van iemand die al bekend is met je organisatie. Er is daardoor minder tijd om de nieuwe medewerker te introduceren. De kosten worden bovendien een stuk voorspelbaarder als je tijdelijke medewerker een vast contract krijgt. Je hoeft dan niet langer tijdelijke contracten te verlengen of op zoek te gaan naar een nieuwe invulling voor de openstaande vacature.

Dankzij detavast maak je gebruik van een flexibele oplossing om invulling te geven aan specifieke taken of projecten binnen je bedrijf. Je hoeft je dan geen zorgen te maken over het vinden van de juiste kandidaat of het afhandelen van de administratie. Acknowledge neemt deze taken van je over. Ben je tevreden over de tijdelijke medewerker? Dan biedt je een vast contract en heb je een nieuwe waardevolle medewerker in dienst!

Detavast

De voordelen van detavast

Kiezen voor een detavast-constructie is een slimme stap voor veel opdrachtgevers.

Continuïteit

Altijd toegang tot tijdelijke expertise met de mogelijkheid tot een vast contract.

Kostenbesparend

Kosten zijn voorspelbaarder en de zoektocht naar nieuw personeel wordt uit handen gegeven.

Kennis van zaken

Profiteer van de ervaring en kundigheid van onze enthousiaste recruiters.


Wij denken met je mee!

Acknowledge bestaat uit een grote groep enthousiaste en ondernemende professionals. Waar organisaties, informatie, processen en mensen samenkomen voelen wij ons het meeste thuis! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op