IT-outsourcing

Zonder technologie kunnen bedrijven niet meer functioneren. Maar het ICT-landschap wordt ook steeds complexer en moeilijker te beheren. Je ICT uitbesteden bij ons (IT-outsourcing) brengt weer overzicht en controle, zodat jij kunt focussen op de kernactiviteiten van jouw organisatie.

Veel organisaties kennen grote uitdagingen op het gebied van ICT. Het is lastig goede mensen te vinden en ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Aan de andere kant is ICT steeds essentiëler voor de bedrijfscontinuïteit. Door gedeeltelijke of volledige IT-outsourcing beheer jij jouw capaciteit en bezetting op een effectieve manier. Zo heb je meer flexibiliteit, komt er focus op primaire zaken en betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt.

Gedeeltelijke of volledige ICT-outsourcing bij een externe partij is een grote stap. Dankzij onze 24/7 ondersteuning en onderhoud en met de inzet van onze servicedesk, beheerdiensten en innovatieve programma’s nemen wij de zorg van je over. We kijken samen met jou naar de huidige situatie, bespreken je wensen en laten deze aansluiten op de businessdoelen van jouw organisatie. Wij bieden ICT-ondersteuning, jij houdt grip op de kosten!

IT-outsourcing

Onze partners


Veeam
NorthC Datacenters
VMware
Cisco

Onze aanpak voor IT-outsourcing

Onze bewezen aanpak biedt organisaties een ICT-outsourcing op maat.

Ruime ervaring

Zeer ruime expertise op het gebied van ICT-outsourcing.

Focus

De kernactiviteiten van jouw organisatie bepalen wat je uitbesteedt en wat juist niet.

Betere benutting

Efficiëntie en kostenbesparing op de lange termijn doordat middelen beter worden ingezet.