E-mailsecurity

Organisaties zijn steeds vaker slachtoffer van cyberaanvallen via e-mail, zoals phishing en het versturen van malware of ransomware. Maar liefst 95 procent van de cybersecurityincidenten begint bij de aflevering van een mail. Het is als organisatie essentieel om bewust met de inrichting van e-mailsecurity om te gaan. Acknowledge biedt optimale bescherming tegen deze aanvallen middels Advanced Email Security (AES).

Advanced Email Security (AES) biedt verschillende functionaliteiten om het werken via e-mail zo veilig mogelijk te maken. Doordat ze modulair en schaalbaar zijn passen ze perfect bij de situatie van elke organisatie en op elk moment. De e-mailsecurity van AES biedt de naast de traditionele beveiliging van inkomend mailverkeer ook bescherming op intern en uitgaand verkeer. Het systeem controleert op de identiteit van verzender en ontvanger, links en bijlagen. Het biedt bovendien de mogelijkheid gevoelige of vertrouwelijke informatie of grote bijlagen veilig te versturen.

Onze dienstverlening voor e-mailsecurity bieden we aan in samenwerking met partner Mimecast, een van de marktleiders op het gebied van veilig e-mailverkeer. AES maakt gebruik van geavanceerde technologie en draait volledig in de cloud. De bescherming is afgestemd op de wensen en behoeften van jouw organisatie en wordt beheerd en ondersteund door Acknowledge.

E-mailsecurity

Onze partners


Mimecast
Microsoft

Advanced Email Security

Acknowledge kiest voor oplossingen die bestaan uit een combinatie van kwaliteit en uitgebreide configuratiemogelijkheden.

Verschillende detectielagen

Controle van links, bestanden en afzenders en antivirus- en malwarescans.

Configuratiemogelijkheden

Herkenbaarheid voor eindgebruikers door een weergave aangepast aan jouw huisstijl.

Adoptie en beheer

We nemen het volledige proces uit handen, van inrichting tot gebruikersbegeleiding.

De onderdelen van AES

Mimecast biedt standaard een aantal onmisbare onderdelen om de e-mailsecurity zo betrouwbaar mogelijk te maken. Het is mogelijk deze aan te vullen met extra functionaliteiten die passen bij de behoeften van jouw organisatie.

Inbegrepen onderdelen
– Inbound mail: controle van alle inkomende mails
– Internal en outbound mail: controle van onderling mailverkeer en uitgaande mails
– URL-bescherming: links in mails worden herschreven
– Bescherming van bijlagen: bijlagen worden altijd gecontroleerd
– Bescherming tegen impersonation: vergelijking van namen van afzenders om imitatie tegen te gaan

Optionele onderdelen
– Grote bestanden delen: snel, veilig en gemakkelijk grote bestanden versturen (max. 2 GB)
– Veilig berichten versturen: deel gevoelige informatie en bestanden direct vanuit de mailclient