Microsoft Solutions Partner

Het Microsoft Solutions Partnerprogramma biedt ICT-dienstverleners de kans hun expertise en competenties op het gebied van Microsoftdiensten te laten zien. Het is een erkenning voor partners die succesvolle klantoplossingen leveren op basis van de Microsoft Cloud. Acknowledge heeft de partnerstatussen Microsoft Solutions Partner for Modern Work en Microsoft Solutions Partner for Azure Infrastructure. Hierdoor hebben we toegang tot alle kennis en mogelijkheden die Microsoft te bieden heeft voor de moderne werkplek.

Microsoft Solutions Partner for Modern Work     Microsoft Solutions Partner for Azure Infrastructure

Onze Microsoft-oplossingen worden gewaardeerd met een beoordeling van 5 sterren! Lees de reviews

OneDrive for Business

OneDrive is het onderdeel van Office 365 waarmee je jouw eigen documenten en bestanden kunt beheren. Het grootste voordeel van documenten opslaan in OneDrive is dat je waar dan ook én wanneer dan ook toegang hebt tot je bestanden. OneDrive for Business synchroniseert automatisch jouw bestanden en instellingen op elk apparaat waarop je inlogt met jouw werkaccount. Je kunt documenten bovendien (tijdelijk) delen met anderen om gemakkelijk samen te werken.

OneDrive for Business

Microsoft Teams

Met Microsoft Teams kun je efficiënt en flexibel werken, zelfs op afstand. Collega’s zijn gemakkelijk te benaderen via chat of (video)bellen. Via Teams zet je in een handomdraai een online vergadering op. Bovendien kun je handig met je collega’s samenwerken in bestanden, zelfs tegelijkertijd. En de integratie met andere tools van Office 365 zorgt ervoor dat samenwerken nóg makkelijker wordt.

Microsoft Teams

Microsoft SharePoint

Voor veel organisaties is Microsoft SharePoint hét portaal waar organisatienieuws, belangrijke informatie en beheerde bedrijfsdocumenten samenkomen. Maar de tooling wordt voor meer dan alleen een documentenbibliotheek of sociaal intranet ingezet. Met de inzet van Power Automate kan SharePoint ook worden gebruikt voor gedefinieerde workflows die bedrijfsprocessen automatiseren.

Microsoft SharePoint