Wat is legacy storage?

Veel organisaties maken nog gebruik van legacy storage. Dit is opslaghardware en -software die nog steeds functioneert, maar die verouderd is en vaak ook niet meer wordt ondersteund. Nu de vraag naar opslag blijft groeien is het steeds belangrijker dat je technologieplatform betrouwbaar is. Organisaties die nog werken met legacy storage komen voor een aantal flinke uitdagingen te staan:

  • Steeds complexer beheer door verschillende cloudoplossingen en applicaties
  • Lastig te managen storagecapaciteit doordat bestanden niet worden opgeschoond
  • Hogere uptime doordat er veel onderhoud en updates nodig zijn
  • Trage operatie- en verwerkingssnelheid
Pure Storage

Preferred Partner van Pure Storage

Als voorkeurspartner hebben wij een bijzondere relatie met Pure Storage. Door elkaar telkens op te zoeken in samenwerkingen creëren we samen storage-oplossingen die optimaal aansluiten bij de wensen en behoeften van onze klanten.

Pure Storage Preferred Partner

Pure Storage-oplossingen

Wanneer je als bedrijf te maken krijgt met veranderingen, dan wil je dat je opslagcapaciteit mee verandert. Hierdoor ontstaat bij steeds meer organisaties de behoefte aan een storagecapaciteit die flexibel met de bedrijfsbehoeften meebeweegt. Om een aansluiting te maken tussen de bedrijfsstrategie, de organisatiedoelen en de automatisering is goede storage onmisbaar. De storage-oplossingen van Pure Storage hebben een verwerkingssnelheid die uniek is in de markt. Dit maakt het een hele aantrekkelijke oplossing voor organisaties die hun opslag naar een hoger niveau willen tillen.

Lees meer over de cloud