KnowBe4

KnowBe4 is wereldwijd de grootste aanbieder van langdurige security-awarenesstrainingen en gesimuleerde phishing. Dagelijks maken meer dan 65.000 organisaties gebruik van dit platform om zich te beschermen tegen aanvallen van kwaadwillenden. En het beste is: KnowBe4 is al inzetbaar voor de prijs van slechts één kop koffie per medewerker per maand!

knowbe4-5

Privacy- en security-awareness

Er is een duidelijke globale toename merkbaar in het aantal cyberaanvallen. Je kunt zelfs stellen dat organisaties óf al actief zijn gehackt óf nog niet weten dat ze gehackt zijn. Medewerkers vormen de laatste verdedigingslinie tegen aanvallen van cybercriminelen. Het is dus belangrijk ze actief te trainen in het bewustzijn van de digitale gevaren die op de loer liggen. Het vergroten van de awareness is succesvoller als het in een continu doorlopende training is gegoten. Eenmalige leermomenten zijn weinig effectief, omdat mensen snel in oude gewoonten vervallen.


De kracht van KnowBe4

KnowBe4 biedt een essentiële beveiligingstraining om werknemers te transformeren in een menselijke firewall, waardoor de IT-verdediging wordt verbeterd.

Snelle implementatie

Unieke en sterke content

Weinig onderhoud

Na één jaar is het aantal gebruikers dat op een link in een phishingmail klikt gedaald van 33 naar 5,4 procent!


Training en simulatie

KnowBe4 onderscheidt zich door medewerkers kennis bij te brengen over spam, phishing, spear phishing, malware, ransomware en social engineering. Dit wordt gecombineerd met gesimuleerde aanvallen voor de nodige praktijkervaring.

Content die je blijft kijken

Niemand wordt blij van saaie theorie en eentonige e-learnings. KnowBe4 biedt dynamische trainingen met interactieve content. De enorme bibliotheek geeft toegang tot meer dan duizend series, games, posters en nieuwsbrieven. Het platform biedt genoeg inhoud om medewerkers drie jaar lang te trainen met oefeningen die passen bij de digivaardigheid van de gebruiker. De trainingen zijn beschikbaar in het Nederlandse en meer dan dertig andere talen. KnowBe4 voegt bovendien continu nieuwe content toe.

Oefenen met phishing

Medewerkers ontvangen via KnowBe4 gesimuleerde phishingaanvallen om hun bewustzijn en reactie op echte cyberdreigingen te verbeteren. Het doel is dat medewerkers verdachte e-mails, telefoontjes of berichten die kunnen leiden tot beveiligingsinbreuken leren herkennen en er op de juiste manier op reageren. De bibliotheek biedt toegang tot ruim vijfduizend templates, maar het is ook mogelijk je eigen phishingmail op te stellen.

Dashboard KnowBe4

Overzichtelijke dashboard

Beheerders hebben direct inzicht in de resultaten van medewerkers via een handig dashboard. Dit maakt het gemakkelijk gerichte campagnes te draaien met specifiek trainingsmateriaal en phishingmails. Op advies van onze experts is het mogelijk de dienstverlening van KnowBe4 uit te breiden, zodat het platform nog beter aansluit op de behoefte van je organisatie.

KnowBe4 MSP Partner KnowBe4 Authorized Partner


Maak kennis met onze andere IT-partners