Dell Platinum Partner

Wij mogen onszelf Platinum Partner van Dell Inc. noemen en behoren daarmee tot de 25 procent beste partners van Dell! Organisaties die zijn aangesloten bij het Dell Technologies Partner Program maken automatisch onderdeel uit van het een ecosysteem van partners dat samen digitale transformatie mogelijk maakt in de IT, personeel en beveiliging. We hebben bovendien toegang tot alle producten en mogelijkheden die Dell Inc. biedt.

Dell - Platinum Partner

De toekomstvisie van Dell

Het Future of Connected Living-rapport van Dell laat zien hoe opkomende technologieën de manier waarop we leven zullen transformeren. De resultaten beschrijven een toekomst vol kansen. “Technologische vooruitgang maakt het mogelijk om ons leven op talloze manieren te verbeteren. Mens-machine-partnerships stellen ons in staat productiever te zijn en werk en leven in evenwicht te brengen, terwijl onze steden efficiënter, duurzamer en leefbaarder worden. Maar om in het volgende decennium succesvolle relaties tussen mens en machine te hebben, moeten we gebruik maken van hun complementaire sterke punten. De beschreven verschuivingen laten een toekomst zien waarin mensen het belangrijkste knooppunt in het netwerk zijn en de machines onze belangen behartigen. Vooruitgang is goed, maar we moeten ook goed nadenken over de dilemma’s. Zolang we dat bij elke nieuwe technologie blijven doen, kunnen we deze in ons voordeel blijven gebruiken”, aldus Patrick van de Coolwijk, Managing Director bij Dell Technologies Nederland.

Dell Inc.

Webshop voor ICT-hardware

Dell Inc. is een van onze belangrijkste partner voor ICT-hardware. We bieden de producten van Dell aan via onze webshop. Zo richt jij een goede ICT-werkplek in en kies je de beste devices voor je medewerkers. Wij helpen je bij de zoektocht naar de beste Dell-producten, die je snel en gemakkelijk bestelt via je eigen gepersonaliseerde webshop.

Bekijk onze webshop Meer over onze ICT-hardware