De grote technologische revolutie die ons leven nu al transformeert is dat technologie ons steeds beter begrijpt, inspeelt op onze wensen en een persoonlijkere ervaring biedt."

Ruben RaadsheerChief Technologist bij HP in zijn toekomstvisie
HP Inc.

HP Amplify Power Services Partner

Officiële partners van HP behoren tot de vertrouwde en gekwalificeerde leveranciers in de IT-wereld die zijn bevoegd tot advisering, verkoop en ondersteuning van alle producten en oplossingen van HP.  Acknowledge is partner van HP en adviseert graag bij de keuze voor de juiste HP-producten en oplossingen die passen bij jouw bedrijf. We krijgen van HP de beste partnerwaardering – Power Partner – en maken daardoor gebruik van het hoogst mogelijk inkoopvoordeel voor onze klanten. We krijgen bovendien exclusieve informatie over ontwikkelingen, hebben toegang tot innovatieprogramma’s en ontwikkelen samen met HP Inc. campagnes voor onze markten.

HP - Power Partner

Webshop voor ICT-hardware

HP Inc. is een van onze belangrijkste partner voor ICT-hardware. We bieden de producten van HP aan via onze webshop. Zo richt jij een goede ICT-werkplek in en kies je de beste devices voor je medewerkers. Wij helpen je bij de zoektocht naar de beste HP-producten, die je snel en gemakkelijk bestelt via je eigen gepersonaliseerde webshop.

Bekijk onze webshop Meer over onze ICT-hardware