E-waste Challenge

Samen maken we een positieve impact voor een leefbare wereld. Wij zamelen oude hardware in om ze te repareren en recyclen. Kom ook in actie met jouw organisatie!

Acknowledge zamelt oude hardware in bij bedrijven. Deze laten we repareren of recyclen door TD SYNNEX en partners. De gerepareerde computers krijgen een tweede leven. Jij ontvangt de restwaarde van de hardware en bepaalt zelf hoeveel bomen je daarvan wilt planten. Zo dragen we bij aan een gezondere biodiversiteit en behaal je sneller jouw duurzaamheidsdoelstellingen.

 • Trees For All
 • Comaxx
 • Solar Team Eindhoven
 • 1.527

  Stuks hardware ingezameld

 • 25

  Bomen gedoneerd

 • 1.245

  Computers een tweede leven


Wat kan jij doen?

Het is nu tijd voor actie! Van afwachten wordt de wereld geen mooiere plek. Maar waar begin je? Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Wij houden het simpel: meld je oude hardware bij ons aan, dan doen wij de rest. Zo maak je met jouw organisatie een positieve impact op mens, milieu en klimaat!


Samen maken we een positieve impact

Om duurzame doelen te halen is het belangrijk als bedrijf in actie te komen voor het milieu. Daarom willen we andere organisaties betrekken bij de E-waste Challenge. Wij geloven dat we samen het verschil kunnen maken!

Hardware hergebruiken

We zorgen dat oude computers veilig worden leeggehaald (gewiped), gerepareerd en hergebruikt. Door hardware een nieuw leven te geven en oude apparaten te recyclen kunnen we grondstoffen hergebruiken en hoeven we minder uit de grond te halen.

Hardware recyclen

Hardware recyclen

Apparaten die niet meer te repareren zijn mogen ook worden ingeleverd. Ook deze grondstoffen kunnen we recyclen. Zo hoeven er minder schaarse grondstoffen onder slechte en gevaarlijke werkomstandigheden uit de grond worden gehaald.

Bomen planten

Bomen planten

In samenwerking met Trees for All planten we bomen, zowel lokaal als in het buitenland. Bomen zetten CO2 – een grote oorzaak van de opwarming van de aarde – om in zuurstof. Bovendien wordt dankzij het planten van bomen de biodiversiteit van een natuurgebied verbetert. Doe je mee aan onze bomenplantdag?