ICT-beheer

Goede IT-systemen zijn onmisbaar voor elke organisatie, van je IT-infrastructuur tot aan de softwareprogramma’s die je gebruikt. Maar het installeren en up-to-date houden van deze systemen neemt veel tijd in beslag. Om nog maar te zwijgen over het verhelpen van storingen die altijd op het verkeerde moment plaatsvinden. Het uitbesteden van het ICT-beheer is voor veel ondernemingen steeds vaker een goed én rendabel alternatief.

Nieuwe technologische ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op. Hoe blijft de kennis in jouw organisatie actueel? En hoe trek je gekwalificeerd ICT-personeel aan in de huidige arbeidsmarkt? Het uitbesteden van het ICT-beheer lost veel van deze uitdagingen op. En je hoeft ook niet in één keer helemaal over. Kijk wat de knelpunten zijn van jouw ICT-organisatie en schakel daar een ICT-beheerder voor in. Begin bijvoorbeeld met het uitbesteden van je werkplekbeheer. Zo heb je geen zorgen meer over het onderhoud en de vervanging van je computers, laptops en printers. Heb je geïnvesteerd in een of meerdere dure servers? Dan is het uitbesteden van het ICT-netwerkbeheer of systeembeheer een oplossing voor jouw organisatie.

ICT-beheer uitbesteden betekent een cruciaal bedrijfsproces in handen van een externe partij geven. Het is dan ook belangrijk dat je een partner kiest die past bij je organisatie. Onze ervaren ICT-specialisten staan dag en nacht klaar om de hele IT-infrastructuur te beheren. Het contact is altijd persoonlijk en aangepast op jouw behoeften. Jij hoeft je geen zorgen meer te maken over updates of dure (bij)scholing voor ICT-medewerkers. Je organisatie kan zich weer focussen op de kernactiviteiten.

ICT-beheer

Onze aanpak voor ICT-beheer

Onze aanpak levert organisaties een merkbare bijdrage in het bereiken van hun doelstellingen.

Ruime ervaring

Een IT-beheerder van Acknowledge heeft ruime praktijkervaring en wordt continu bijgeschoold.

Focus verleggen

Jouw organisatie komt weer toe aan de eigen werkzaamheden door ICT-zorgen uit handen te geven.

Betere benutting

Wij laten onze dienstverlening aansluiten op de doelen van jouw organisatie.