Python-developer

Databestanden zijn door de jaren heen een steeds belangrijkere rol gaan spelen bij het bepalen van bedrijfsvoeringen. Het is niet bepaald gemakkelijk om uit de steeds groter wordende datahoeveelheden de meest doeltreffende gegevens te distilleren. Zet hiervoor een Python-developer in! Wij bieden junior Python-developers voor simpele programmeertaken en senior ontwikkelaars voor uitdagende dataklussen.

Onze specialisten hebben de kennis in huis om programma’s in Python te schrijven. Door zo’n programma los te laten op een grote dataset met allerlei verschillende gegevens wordt het geheel een stuk overzichtelijker. Handig als je bijvoorbeeld een webshop hebt en graag wilt weten welke vorm van online marketing bij je klanten de meeste kans van slagen heeft om je omzet te verhogen.

Python is een sterke programmeertaal voor het uitvoeren van verschillende data-analyses, maar het kan ook voor allerlei andere toepassingen worden gebruikt. Onze Python-developers kunnen onder meer API’s (Application Programming Interfaces) opstellen en onderhouden. Ze testen, onderhouden en monitoren daarnaast bestaande Python-programma’s binnen je organisatie. Wij zorgen ervoor dat er een expert bij je aan de slag gaat waar je gegarandeerd tevreden over bent. En onze aanpak is altijd op maat.

Python-developer

Onze Python-developers

Acknowledge hanteert een streng acceptatiebeleid voor developers, zodat jouw organisatie altijd de beste kwaliteit krijgt.

Junior Python-developer

Ideaal voor kleinere opdrachten tegen een lager tarief.

Senior Python-developer

Wanneer je data-uitdaging wat meer voeten in de aarde heeft.

<

Plaatsing is maatwerk

We inventariseren altijd de exacte Python-behoeften van je organisatie.


Veelgestelde vragen

Ja, dat kan. Bij Acknowledge zit je nooit vast aan onnodig lange detacheringscontracten. Heb je slechts een paar weken of maanden behoefte aan een developer die een specifiek project voor je afhandelt, dan kun je aan het einde van de rit het contract gemakkelijk opzeggen. Ben je daarentegen erg te spreken over het werk en heb je nog meer Python-programmeerklussen op de plank liggen? Dan is het natuurlijk geen probleem om de eerder afgesproken contractduur te verlengen.

Meestal niet. Voor het ontwerpen van websites kun je bij Acknowledge een beroep doen op onze professionele designers. Het is daarentegen wel mogelijk dat een in Python gespecialiseerde developer een specifieke applicatie ontwikkelt die je vervolgens in je website of webshop kunt integreren.

Omdat Python nog steeds volop in ontwikkeling is, is het voor onze developers reden temeer om goed op de hoogte te blijven. Ze scholen zichzelf daarom regelmatig bij, zodat ze probleemloos met de meest up-to-date versie van Python hun programmeerwerk uit kunnen voeren. Vereist een bestaande applicatie binnen je organisatie onverhoopt kennis van een oudere versie van Python? Ook dan ben je bij de experts van Acknowledge aan het juiste adres.