Netwerkbeheerder

Veel bedrijven hebben te maken met een steeds complexere digitale infrastructuur. Terwijl het netwerk alsmaar verder groeit, vermindert het overzicht. Zonder een goede netwerkbeheerder kan het digitale fundament waarop jouw bedrijf is gebouwd zomaar instorten.

Maar wat doet een netwerkbeheerder precies? De ICT-netwerkbeheerder is verantwoordelijk voor het functioneren en het onderhoud van het netwerk in je organisatie. Zo’n netwerk bestaat uit meer dan alleen computers en software. Ook telefoons, printers, routers, servers en externe harddisks behoren ertoe. En dan hebben we het niet eens gehad over de virtuele werkplek in de cloud of de beveiliging van je digitale infrastructuur.

Bij een goed ICT-netwerkbeheer zijn alle onderdelen van het netwerk tot in de kleinste details op elkaar afgestemd. Een netwerkbeheerder van Acknowledge ontwerpt een netwerk voor jouw organisatie dat zo is ingericht dat alle werknemers er veilig en zonder veel moeite gebruik van kunnen maken. Je hebt tenslotte niets aan een uitgebreid netwerk waar werknemers niet mee uit de voeten kunnen. Is het fundament voor het netwerk gelegd, dan ben je al een eind op de goede weg!

Netwerkbeheerder

De specialiteiten van een netwerkbeheerder

Onze specialisten bieden ondersteuning op maat voor het ICT-netwerkbeheer van jouw organisatie.

Compleet ICT-netwerk

Alle ICT-onderdelen on-premise en in de cloud zijn aangesloten.

Controle op functioneren

Zo min mogelijk onderbreking van het netwerk door continue controle.

Optimalisatie van het netwerk

Verbeteringen op basis van directe feedback van werknemers.


Wij denken met je mee!

Acknowledge bestaat uit een grote groep enthousiaste en ondernemende professionals. Waar organisaties, informatie, processen en mensen samenkomen voelen wij ons het meeste thuis! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op