BusinessITScan

De wereld om ons heen verandert in een steeds hoger tempo. Organisaties willen op deze veranderingen inspelen en meegaan in de digitale transformatie. Een ervaren businessconsultant ondersteunt bij deze verandering door mee te denken over strategie en tactiek. Acknowledge maakt hierbij gebruik van de BusinessITScan, een krachtige tool waarmee je inzicht krijgt in de huidige staat van je ICT-infrastructuur en -processen. Zo optimaliseer je de IT-strategie van je organisatie.

Om klaar te zijn voor digitale transformatie moeten processen sneller aanpasbaar zijn. Dit vraagt om flexibiliteit van vaak complexe IT-omgevingen en een betere samenwerking tussen verschillende disciplines. Een digitale transformatie heeft dus invloed op de gehele organisatie. Wil je veranderen, dan moet je alle afdelingen betrekken. De BusinessITScan biedt hier een helder en toegankelijk raamwerk voor.

Om je medewerkers optimaal te betrekken laten we ze zelf de scan invullen. Ze krijgen vragen gebaseerd op hun rol en kunnen feedback geven bij elk onderdeel van de scan. Onze getrainde consultants bieden ondersteuning bij het duiden van de scan. Samen met jouw organisatie identificeren ze knelpunten, kansen en kwaliteiten. Dit bespaart kosten, verhoogt de efficiëntie, vermindert risico’s en verbetert de afstemming van IT-voorzieningen op de bedrijfsdoelstellingen. Zo speel je beter in op veranderingen in de markt.

BusinessITScan

Onze partners


IT's Teamwork

De kracht van de BusinessITScan

Onze consultants stemmen de wensen van je organisatie af op de technologische mogelijkheden.

360 graden inzicht

Snelle en heldere ondersteuning bij besluitvorming op het gebied van ICT.

Efficiënt en besparend

Veilig en laagdrempelig gebruik met een kleine tijdsinvestering en grote voordelen.

Verbeterde dienstverlening

Gerichte vragen leveren data op waarmee je eigen klanten beter kunt bedienen.

Spindiagram BusinessITScan

De zes succesfactoren

De BusinessITScan is een online platform met een eenvoudig beheerportaal dat gerichte vragen stelt op basis van de rollen in je organisatie. De scan meet zes succesfactoren die betrekking hebben op de digitale omgeving: partnership, productiviteit, innovatie, IT-competenties, IT-stabiliteit en -continuïteit en IT-financiële zaken. Tijdens de scan wordt waardevolle informatie verzameld van zowel IT’ers als niet-IT’ers. Deze data is vastgelegd in een dashboard en aanvullend adviesrapport, dé basis voor optimalisatie van business-IT-alignment, updates voor de IT-strategie en kostenverlaging.