Werkplekbeheerder

Sta je op het punt om nieuwe hard- of software voor je organisatie aan te schaffen, maar beschik je niet over voldoende personeelscapaciteit om alles gebruiksklaar te maken? Dan staat een werkplekbeheerder van Acknowledge graag voor je klaar om je daarbij te helpen. Een professionele werkplekbeheerder beschikt over up-to-date ICT-kennis, waardoor hij of zij ervoor zorgt dat het configuratie- en installatieproces soepel en snel verloopt. Je betaalt bij Acknowledge bovendien alleen voor de productieve uren van een ingehuurde werkplekbeheerder.

Onze werkplekbeheerders beschikken over een ruime dosis aan kennis en ervaring. Ze zijn daardoor inzetbaar bij zeer uiteenlopende projecten. Zo kunnen ze onder meer de pc’s en laptops binnen je organisatie van het nieuwste besturingssysteem van Microsoft voorzien. Maar ze beschikken ook over de parate kennis die ervoor kan zorgen dat een gedeeltelijke of volledige transformatie naar de cloud binnen je organisatie soepel en efficiënt verloopt. Wil je overschakelen naar een slimmere en veelzijdigere vorm van zakelijke telefonie? Ook dan is onze werkplekbeheerder je graag van dienst met de installatie van alle benodigde soft- en hardware.

Een concreet ICT-project waarbij je een werkplekbeheerder kan gebruiken is het creëren van een of meer digitale werkplekken. Is er na afronding van dit project geen aanspreekpunt binnen je organisatie aanwezig voor je medewerkers, dan zorgt onze ICT-werkplekbeheerder voor doorlopende ondersteuning. In grotere organisaties is de beheerder in veel gevallen de schakel tussen de systeembeheerder en de helpdesk. De expert van Acknowledge blijft dan voor langere tijd actief binnen je organisatie. Heb je de interim werkplekbeheerder niet meer nodig? Dan eindigt de inhuur.

Werkplekbeheerder

Zo herken je onze werkplekbeheerders

Een ICT-werkplek van Acknowledge zet zich volledig in voor de wensen van jouw organisatie.

Verstand van hard- en software

Zorgen dat ze op de hoogte zijn van de specifieke hard- en software in jouw organisatie.

Voor elke gewenste periode

Huur een ICT-werkplekbeheerder op projectbasis in of voor langere tijd.

Beheerders met ervaring

We detacheren uitsluitend experts waar je gegarandeerd tevreden over bent.


Veelgestelde vragen

Dat verschilt van geval tot geval. Sommige organisaties vinden het prettig als de beheerder ook al bij het voortraject wordt betrokken, terwijl anderen pas de noodzaak ervan inzien op het moment dat al het nieuwe materiaal op de gewenste werkplekken is afgeleverd. Wat je voorkeur ook is, Acknowledge kan in alle gevallen maatwerk leveren.

Dat bepaal je helemaal zelf. Je kunt onze experts bijvoorbeeld puur op projectbasis inhuren. Maar het is ook mogelijk om ze voor langere tijd in te zetten voor allerlei aanvullende ondersteunende taken binnen je organisatie.

We zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerk. Dankzij ons uitgebreide netwerk hebben we toegang tot een zeer groot aantal verschillende ICT-specialisten. Hierdoor kunnen we in vrijwel alle gevallen zorgen voor een perfecte match.