IT-consultancy

Technologie is van groot belang in onze samenleving. Maar door alle snelle ontwikkelingen verliezen veel organisaties het overzicht. Het inwinnen van IT-consultancy kan uitkomst bieden voor bedrijven. Een ervaren IT-consultant levert advies op het snijvlak van business, organisatie, ICT en informatiemanagement.

Hoe stel je nou een goede ICT-strategie op? Het belangrijkste is dat je technologie in lijn is met de algehele strategie van je organisatie en de primaire processen ondersteunt. Wij starten het ICT-advies bij de huidige situatie en stellen samen met jou een doel op voor jouw organisatie. Zo begeleiden we bij alle onderdelen van de implementatie van automatiseringsoplossingen. De ICT-consultant koppelt functionele behoeften aan informatievoorzieningen en -systemen en zorgt dat het ICT-beheer wordt geborgd.

Van risicoconsultancy tot Supply Chain Management en van IT-security tot Business Intelligence: wat de uitdagingen binnen je organisatie ook zijn, wij bieden je IT-consultancy over het gehele technologische spectrum. Ons IT-advies is altijd onafhankelijk en deskundig. We kunnen zelfs de complete implementatie van aanpassingen en ICT-projecten verzorgen. Van advies tot installatie, we ondersteunen organisaties over de volledige breedte van ICT.

IT-consultancy

Onze partners


Citrix
VMware
Veeam
NorthC Datacenters

Onze aanpak voor IT-advies

De ICT-consultant van Acknowledge zet zich volledig in voor het behalen van jouw organisatiedoelen.

IT-advies op maat

Onze processen en services stemmen we af op jouw organisatie.

ICT als basis

Een sterkere organisatie met doeltreffende ICT-dienstverlening als fundering.

Sterke combinatie

We pakken jouw vraagstukken aan door ons brede aanbod aan expertises te combineren.


ICT-consultancy voor bedrijven

Een IT-consultant van Acknowledge levert altijd kwaliteit aan onze klanten. Deze praktijkvoorbeelden zeggen alles. Bekijk alle cases