Microsoft 365-developer

De kans is groot dat de personeelsleden binnen je organisatie met een of meer Office-programma’s van Microsoft werken. Biedt deze software je in dat geval alle mogelijkheden voor een optimale productiviteit? Of vinden je medewerkers dat bepaalde functies in de programmatuur ontbreken en verlangen ze naar maatwerk? Maak dan gebruik van de diensten van een Microsoft 365-developer van Acknowledge.

Een Microsoft 365-expert ontwikkelt aanvullende features voor onder meer Word, Excel, Outlook en PowerPoint. Deze toevoegingen worden door Microsoft ook wel web-ins genoemd. Om dit soort wensen voor je te realiseren is het belangrij dat je gebruikmaakt van de cloudversies van de bekende Office-onderdelen. Heb je de overstap naar de Microsoft 365-cloud nog niet gemaakt en werk je momenteel nog met Office-programma’s die op pc’s, laptops of een server zijn geïnstalleerd? Acknowledge kan de volledige of gedeeltelijke migratie van on-premise naar de cloud voor je verzorgen.

Wanneer je een Microsoft 365-developer van Acknowledge inschakelt kun je er altijd zeker van zijn dat zijn of haar kennis op dit vakgebied volledig up-to-date is. Ze maken onder meer gebruik van Microsoft 365 E5 Developer voor het programmeren van nieuwe features. Dit is de meest recente versie van deze ontwikkelsoftware. Hierdoor wordt het mogelijk om web-ins te realiseren die helemaal aan de modernste eisen voldoen, zodat je er vele jaren profijt van hebt binnen je organisatie.

Microsoft 365-developer

Zo werken onze Microsoft 365-developers

Elke digitale werkplek heeft zijn eigen specifieke wensen. Onze developers begrijpen dat maar al te goed!

Oplossingen op maat

Maatwerk in de cloud dankzij een Microsoft 365-developer van Acknowledge.

Microsoft 365 E5

Onze developers hebben altijd up-to-date kennis en werken met de nieuwste versies.

Probleemloos upgraden

Van Office 365 E3 naar E5, zonder verlies van functionaliteiten.


Veelgestelde vragen

Dat is niet strikt noodzakelijk, maar het kan het werkproces voor de developer wel versnellen. Maak je nog geen gebruik van de Microsoft 365-clouddienst, dan kunnen we je ook helpen bij het realiseren van een soepele migratie naar de cloud. Bijkomend voordeel van werken in de cloud is dat je personeel in principe niet langer afhankelijk is van vaste werkplekken binnen je organisatie. Zolang ze op het werk, thuis of onderweg toegang tot het internet hebben kunnen ze gebruikmaken van de online software van Microsoft 365.

Dat hangt van de complexiteit van de gewenste oplossing af. Sowieso kun je erop rekenen dat de developer eerst goed met je doorspreekt wat er precies van hem of haar wordt verlangd. Op die manier wordt voorkomen dat er kostbare tijd aan een eindresultaat wordt besteed dat uiteindelijk niet aan je verwachtingen voldoet. Onze developers zijn daarentegen ook geen treuzelaars. Zodra ze een duidelijk beeld van je wensen hebben, gaan ze doelgericht voor je aan de slag, zodat je binnen je organisatie zo snel mogelijk van een of meer perfect functionerende nieuwe of vernieuwde features in Microsoft 365 kunt profiteren.

Onze experts kunnen in dat geval voor een upgrade naar E5 zorgen, zodat de eerder ontwikkelde web-ins weer helemaal aan de allernieuwste eisen voldoen. Vaak betekent zo’n upgrade ook meteen dat de veiligheid van de software een boost krijgt. Alleen dat laatste zou al een belangrijke reden voor je organisatie moeten zijn om zo’n vernieuwing in gang te zetten. Omdat alle upgrades in de cloud plaatsvinden profiteren je werknemers allemaal tegelijkertijd van de vernieuwde features, zodra deze door onze developer zijn vrijgegeven.