Ontdek wat jij leuk vindt


Wat vind jij leuk?

We kijken samen met jou wat je al weet, kunt en leuk vindt. Op die manier ontdekken we waar je talent en kansen liggen. Zo bieden we maatwerk traineeships mét persoonlijke coaching en training.

Direct salaris

Betaalde opleiding op maat

Meeloopdagen bij andere organisaties

Leuke uitjes met je collega’s

Contract bij Acknowledge


Veelgestelde vragen

Traineeship big data/DevOps

Drie dagen in de week krijg je les door trainers uit het werkveld bij ons op kantoor. De andere twee dagen in de week krijg je les vanuit huis. Op sommige dagen heb je zelfstudiedagen en werk je zelfstandig aan opdrachten.

Over het algemeen zijn de kandidaten hbo- en wo-afgestudeerde met een bètaprofiel. Wij staan ook open voor mensen met een ander profiel, mits je een sterke motivatie hebt voor het IT-traineeship.

Je kan alvast de basis leren van Python, HTML en CSS. Dit zijn onderwerpen die in het traineeship aan bod komen. Als je deze basis beheerst kun je dit ook benoemen tijdens je sollicitatiegesprek voor het traineeship.

Uiteindelijk stroom je uit in een van de vier specialisaties. Van technisch naar generieker: DevOps (developer-accent), big data (Python), DevOps (Azure-/Operations-accent) en big data (Power BI).

Traineeship support engineer

Je OV-kosten worden volledig vergoed. Ook brandstofkosten worden volledig vergoed vanaf tien kilometer woon-werkafstand.

Het traineeship bedraagt 40 uur per week. In enkele gevallen wordt 32 uur goedgekeurd.

In het begin verwachten we je dagelijks op kantoor, zodat je met medetrainees kan sparren en onze organisatie leert kennen. Zodra je bij de klant aan de slag gaat wordt in overleg besloten hoe flexibel je kan werken. Hoe vaak je dan thuiswerkt is dus afhankelijk van de klant.

Vanaf de eerste dag dat je begint met het IT-traineeship zijn de collega’s van sales al voor jou aan het kijken met welke klant je kennis kan maken. Uiteindelijk ga je na de leerperiode van het traineeship bij een van onze klanten aan de slag!

Tijdens het traineeship is er een teamcoach waar je bij terecht kunt voor vragen. Je hebt daarnaast veel contact met de accountmanagers die je voorbereiden op gesprekken met de klant. Als je na je traineeship geplaatst bent bij de klant kun je terecht bij onze enthousiaste fieldmanager Monique.

Young professionals - loopbaancoach Jessy

Nog niet afgestudeerd?

Wat dacht je van een stage bij Acknowledge!

Check onze stagemogelijkheden