Kickstart je carrière


Stage lopen op maat

Vind jij jouw droombaan op de HR-afdeling of duik je liever in het leven van een servicedeskmedewerker? Jij bepaalt waar je graag meer over wil leren en wij zoeken hier de juiste opdracht bij. En je bent nooit alleen! Iedere stageperiode lopen er meerdere derde- en vierdejaarsstudenten bij ons rond. Maak je klaar voor jouw eerste carrièrestap bij Acknowledge!

Een aardig zakcentje

Elke mbo- en hbo-stagiair ontvangt een passende stagevergoeding van €250 per maand. Afstudeerders ontvangen zelfs €350.

Eigen Ackademy

Via onze eigen Ackademy volg je trainingen en cursussen om jezelf verder te ontwikkelen. Zo begeleiden we jou in je carrièrepad.

Jij staat centraal

We kijken wie je bent en waar je blij van wordt, want vaak ben je daar ook het beste in. Jij bepaalt de richting, wij zoeken hier de juiste opdracht bij.

Leer ons beter kennen

Benieuwd hoe het is om bij ons te werken? Proef de sfeer, spot je nieuwe collega’s en lees de verhalen.

Bij Acknowledge is er veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. En ze zijn altijd op zoek naar jonge mensen en jonge invloeden. Deze stageplek is echt een aanrader!”


Veelgestelde vragen

De stagevergoeding bedraagt €250 per maand voor mbo-studenten, €350 per maand voor derdejaars hbo-studenten en zelfs €500 voor afstuderende hbo-studenten. Deze vergoedingen zijn gebaseerd op een veertigurige werkweek.

Nee, je ontvangt geen aparte reiskostenvergoeding.

Als we beiden enthousiast zijn gaan we hier graag over in gesprek!