Bij Acknowledge is er veel ruimte om jezelf te ontwikkelen."

Luca Nesta van Selm - Stagiair new business

Op dit moment studeer ik commerciële economie in Eindhoven. Per toeval ben ik bij Acknowledge terecht gekomen voor een stageplek. Op een verjaardag van vrienden raakte ik aan de praat met hun buurman. Hij hoorde dat ik een stage zocht en gaf aan me in contact te kunnen brengen met een uitzendbureau. Via hen ben ik bij Acknowledge en Simac beland. Uiteindelijk koos ik voor Acknowledge. Het gesprek was veel gezelliger, ik was er veel enthousiaster over en had er een beter gevoel bij. Acknowledge had ook meteen een idee voor een stageopdracht voor mij. En het uitzicht op een baan en de doorgroeimogelijkheden in het werk zijn bij Acknowledge ook heel aantrekkelijk. De keuze was snel gemaakt!

“Ik ben heel blij met deze praktijkervaring”

Ik zit in het tweede jaar van mijn opleiding en maak tijdens de stage mijn eigen onderzoeksplan. Het gaat over de customer intimacy (‘klant is koning’). Hierbij onderzoek ik vooral hoe we deze kunnen verbeteren en hoe we daardoor de winstgevendheid kunnen verhogen. Echt leerzaam! Ik draai ook 32 uur per week mee in de salesorganisatie. Mijn dagen zijn gevuld met aanbestedingen en informatie verwerken van gemeentes, overheden en scholen. Maar ik bel bijvoorbeeld ook leads na. Dat heeft me echt geleerd om gesprekken te hebben via de telefoon. Voorheen sprak ik liever iemand fysiek, maar nu gaat bellen me ook heel goed af. Dus ik ben heel blij met deze praktijkervaring! Ik wil graag accountmanager worden als ik ben afgestudeerd. Op bezoek bij klanten, relaties onderhouden, zorgen dat de klant tevreden is en daar ook écht mijn best voor doen.

Luca Nesta van Selm

“Je kunt altijd bij iedereen naar binnen lopen”

Bij Acknowledge hangt een hele gemoedelijke sfeer. Ik voelde me meteen heel welkom. Iedereen is sympathiek en je wordt heel vrij gelaten. Je kunt altijd bij iedereen naar binnen lopen. Ik raad andere stagiairs ook aan hier gebruik van te maken. Probeer zoveel mogelijk mensen te spreken, stel jezelf overal voor en stel jezelf vooral open. Daar leer je veel van én het opent deuren. Bij Acknowledge is er veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Ze zijn altijd op zoek naar jonge mensen en jonge invloeden. Deze stageplek is echt een aanrader!


Verhalen van andere collega's


Ook op zoek naar een leuke stage?

Ben je na het lezen van deze ervaring benieuwd geworden naar onze organisatie? Bel, app of mail onze corporate recruiters. Samen met jou zoeken zij naar jouw ideale stage bij Acknowledge!


We horen graag van je!

Ben je na het lezen van deze ervaring benieuwd geworden naar onze organisatie? Bel, app of mail onze corporate recruiters. Samen met jou zoeken zij naar jouw ideale stage bij Acknowledge!

Neem contact op